TS'de gözler Lige çevrildi

UEFA Avrupa Ligi'nde, PSV Eindhoven mağlubiyetleriyle Avrupa defterini kapatan Trabzonspor'da gözler Spor Toto Süper Lig'e çevrildi. Hollanda temsilcisi ile Trabzon'da oynadığı ilk maçı 2-1, deplasmanda oynadığı maçı ise 4-1 kaybeden Trabzonspor'da morall

TS'de gözler Lige çevrildi

UEFA Avrupa Ligi'nde, PSV Eindhoven mağlubiyetleriyle Avrupa defterini kapatan Trabzonspor'da gözler Spor Toto Süper Lig'e çevrildi. 

Hollanda temsilcisi ile Trabzon'da oynadığı ilk maçı 2-1, deplasmanda oynadığı maçı ise 4-1 kaybeden Trabzonspor'da moralleri bozuk. Avrupa'da bir iddiası kalmayan Bordo-mavililer gözünü Süper Lig'e çevirirken, Şampiyonluk mücadelesi için play-off grubunda puan kayıplarına son vererek yerine sağlama almak istiyor. Lig sıralamasında 4. olan Karadeniz ekibi, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yarın sahasında oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçını kazanarak hem PSV maçının üzüntüsünü unutturmak hem de ligde yeni bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor.

 

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir taraftan PSV maçları sonrası oyuncuların moralini yükseltmeye çalışırken bir taraftan ise savunmadaki sıkıntıya çare arıyor. Cezası nedeniyle Mersin İdman Yurdu maçında forma giyemeyecek olan Burak Yılmaz'ın yerine oynatacağı isim üzerinde de duran deneyimli teknik adam taktik ağırlıklı antrenmandan çok oyuncularıyla sohbet ederek kafalarını rahatlatmaya çalışıyor.

 

 

TRABZONSPOR İLE MERSİN İDMAN YURDU ARASINDA 10. RANDEVU

 

 

Trabzonspor ile Mersin İdman Yurdu yarın yapacakları karşılaşmayla ligde 10. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında bugüne dek yapılan 9 maçta, Bordo-mavili takım galibiyetlerde 4-1 üstünlüğü bulunuyor. 4 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 10 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 2 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler