TS'de golcüler sustu, Olcan konuştu

Gol bakımından en kısır sezonlarından birini yaşayan Trabzonspor'da fileleri en çok havalandıran isim Olcak Adın oldu Gol bakımından en kısır sezonlarından birini yaşayan Trabzonspor, ligin ilk yarısında rakip filelere sadece 19 gol gönderebildi. Bordo ma

TS'de golcüler sustu, Olcan konuştu

Gol bakımından en kısır sezonlarından birini yaşayan Trabzonspor'da fileleri en çok havalandıran isim Olcak Adın oldu

 Gol bakımından en kısır sezonlarından birini yaşayan Trabzonspor, ligin ilk yarısında rakip filelere sadece 19 gol gönderebildi. Bordo mavili takımda ilk yarının golcüsü 4 golle Olcan Adın olurken, gollerin büyük bölümü maçların ilk 15 ve son 15 dakikasında geldi.

 SONRA ADRIAN

 Trabzonspor'da 19 golü, tam 11 değişik oyuncu attı. Olcan Adın, ligin ilk devresi sonunda Trabzonspor'un en golcü futbolcusu olmayı başardı. Buna göre 4 gol atan Olcan'ı 3 golü bulunan Adrian takip etti. Trabzonspor'un diğer gollerini ise Emerson (2), Halil (2), Henrique (2), Janko, Yasin, Vittek, Soner, Sapara ve Volkan attı.

GOLLERİN DAĞILIMI

Trabzonspor, ligin ilk yarısında attığı 19 golün büyük bölümünü maçların ilk ve son 15 dakikalarında kaydetti. Trabzonspor'un gollerinin zaman dağılımı ise şöyle gerçekleşti:

1 - 15: 5 gol, 16-30: 1 gol, 31-45: 4 gol, 46-60: 3 gol, 61-75: 1 gol, 76-90: 5 gol

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler