TS'de forma rekabeti artacak

Gelecek sezon hem Süper Lig'de, hem de Şampiyonlar Ligi'nde önemli başarılara imza atmak isteyen Trabzonspor, bu sezon toplam 13 transfer yaptı. Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak alınma kararı açıklandıktan sonra daha da hızlanan Bordo-mavililer 4 günlük

TS'de  forma rekabeti artacak

Gelecek sezon hem Süper Lig'de, hem de Şampiyonlar Ligi'nde önemli başarılara imza atmak isteyen Trabzonspor, bu sezon toplam 13 transfer yaptı. Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak alınma kararı açıklandıktan sonra daha da hızlanan Bordo-mavililer 4 günlük süre içerisinde 4 futbolcu transfer etti. Toplamda 30 futbolcusu bulunan bordo - mavililerdeki yabancı oyuncu sayısı ise 12'ye ulaştı. Yabancı oyuncuların bir çoğundan Şampiyonlar Ligi'nde faydalanacak olan Trabzonspor'da her bölgede en az 3 alternatif bulunuyor. Ancak teknik direktör Şenol Güneş'in kadroyu birkaç futbolcu indirebileceği de öğrenildi. Takımda yaşanması muhtemel forma rekabetinin ise Şenol Güneş'i sevindirdiği belirtildi.

SAPARA VE VITTEK'İN ALACAĞI ÜCRETLER BELLİ OLDU

Bu arada Trabzonspor'un dün gece Ankaragücü'nden kadroya kattığı Robert Vittek ve Marek Sapara'nın bonservis bedelleri ve yıllık alacakları ücretler belli oldu. KAP'a yapılan açıklamaya göre, MKE Ankaragücü Spor kulübüne Marek Sapara'nın sözleşme fesih bedeli olarak 200 bin Euro, Robert Vıttek'in sözleşme fesih bedeli olarak ise 600 bin Euro ödenecek. Robert Vıttek'e ise iki yıllık sözleşmesi boyunca her yıl 1 milyon 100 bin Euro garanti ücret ve maç başı 4.166 Euro verilecek. Marek Sapara'ya da 3 yıllık sözleşmesi boyunca her yıl 800 bin Euro garanti ücret ve 5 bin 208 Euro maç başı ücret ödenecek. Bu arada her iki futbolcunun, Trabzonspor'a gelmek için Ankaragücü'ndeki alacaklarının önemli bir bölümünden fedakarlık ettiği belirtildi.

YEDEKLERİN PERFORMANSI SEVİNDİRDİ

Öte yandan Trabzonspor'da teknik heyet Orduspor ile oynanan hazırlık maçında yedek ağırlıklı kadronun sergilediği performanstan memnun kaldı. Özellikle uzun bir sakatlık döneminin ardından sahalara dönen Tayfun Cora ile yeni transfer Volkan Şen, istekli görüntüleri ile dikkatleri üzerine çekerken, teknik direktör Şenol Güneş'in Pazar günü Rize'de, Çaykur Rizespor ile oynanacak olan hazırlık maçında ideale yakın 11'ini sahaya sürmesi bekleniyor. Orduspor ile oynanan hazırlık maçını izleyen İnterli yetkilinin, Çaykur Rizespor ile oynanacak olan hazırlık maçını da izleyerek, Şampiyonlar Ligi'nde 14 Eylül'de oynanacak olan maç öncesi Trabzonspor hakkında notlar alacağı ifade edildi.

FORMA ŞANSI BULAMAYANLAR TAKASLA DEĞERLENDİRİLECEK

Bu arada Trabzonspor'da fazla forma şansı bulamayan bazı isimlerin takasla değerlendirebileceği belirtildi. Orduspor ile oynanan hazırlık maçının kadrosuna alınmayan Sezer Badur'la birlikte, Murat Tosun'un da takasla değerlendirilmek istendiği ve bu konuda girişimlerde bulunulacağı belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor