TS'de devre arasında gidecekler belli

Trabzonspor'da devre arasında yabancı oyuncular için operasyon düzenlenecek. Cech, Vittek ve Henrique'nin yabancı oyuncu kontenjanını azaltmak için gözden çıkarılabiyeceği, yerli oyuncular de takıma kazandırılmaya çalışılacağı bildirildi. YABANCILARIN SAY

TS'de  devre arasında gidecekler belli

Trabzonspor'da devre arasında yabancı oyuncular için operasyon düzenlenecek. Cech, Vittek ve Henrique'nin yabancı oyuncu kontenjanını azaltmak için gözden çıkarılabiyeceği, yerli oyuncular de takıma kazandırılmaya çalışılacağı bildirildi. 

YABANCILARIN SAYISI İNECEK 
 
Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, devre arasında büyük bir operasyona imza atma hazırlanıyor. Takımda bulunan 12 yabancı oyuncudan en az üçünü göndermeyi planlayan Şenol Güneş, ayrıca Genel Menajer Giray Bulak'la da takıma kazandırılacak futbolcuları belirliyor. 
 
NEREDEYSE BELLİ OLDU 
 
Trabzonspor'da yabancı operasyonunda takımdan ilk gidecekler ise son haftalardaki maçların kadrolarından neredeyse belli oldu. Defansta Bamba ve Emerson, orta sahada Zokora, Alanzinho, Sapara, forvette ise Marc Janko kalmasına kesin gözle bakılan yabancı oyucular olarak göze çarpıyor. 
 
İYİ TEKLİFTE SATILABİLECEKLER DE VAR 
 
Bunlar dışında kalan yabancılardan gönderilmesine kesin gözle bakılanlar Cech, Vittek ve Henrique olurken Colman, Celustka ve Adrian ise iyi bir teklif alınması halinde satılacak veya kiralanacak. Şenol Güneş'in hem önümüzdeki sezonlarda uygulamaya konulacak yabancı kısıtlaması nedeniyle kulübü rahatlatmak, hem de kadro maliyetini düşürmek açısından böyle bir operasyona gitmeye karar verdiği bildirildi. 
 
VOLKAN'LA GÖRÜŞME YAPILACAK 
 
Öte yandan huzursuz olduğu ve devre arasında takımdan ayrılacağı iddia edilen Volkan'la da önümüzdeki günlerde yönetim kuruyunun bir görüşme yapacağı öğrenildi. 
 
İSTENİLEN VERİM ALINAMADI 
 
Trabzonspor'da büyük umutlarla transfer edilen Brezilyalı genç golcü Paulo Henrique'den istenilen verim bugüne kadar alınamadı. Belçika'nın Westerlo takımından geçen sezon başında alınan Henrique, Trabzonspor formasıyla çıktığı 38 lig maçında 3 gol atabildi. Bu sezon 4 maçta ilk 11'de oynayan ve sadece 1 gol kaydedebilen Henrique, 3 maçtır Şenol Güneş tarafından 18 kişilik kadroya bile alınmadı. 
 
FORMUNU BULAMADI 
 
Ankaragücü'nden büyük umutlarla alınan Vittek ise geçen sezon başında sakatlandı ve takımdan uzak kaldı. Sonrasında istediği forma bir türlü yakalayamayan Vittek, bu sezon sadece 2 maça ilk 11'de çıktı, sadece 1 gol attı. Vittek de Şenol Güneş tarafından son 7 maçtır 18 kişilik kadroya alınmadı. 
 
Sezon başında takımdan ayrılması istenilen fakat kulüp bulamayan Marek Cech ise Güneş tarafından sadece 2. haftadaki Sanica Boru Elazığspor maçı kadrosuna alındı ancak forma şansı bulamadı. 
 
OZAK İPEK VE HURŞUT GİRİŞİMİ 
 
Trabzonspor yabancı sayısını azaltırken, yerli takım iskeletini kurmak için de sezon başında yaptığı atağın devamını devre arasında devam ettirmeye çalışacak. Yasin, Soner, Emre gibi genç yeteneklerin takıma kazandırılmasının ardından Gençlerbirliği'nden Hurşut Meriç ile Bursaspor'da sorunlar yaşayan Ozan İpek için girişimlerde bulunulacak.
 
Ayrıca sezon başında uzun süre transferi için uğraşılan ancak takımında kalan Eskişehirsporlu Alper Potuk için de tekrar nabız yoklanacak. Bordo mavililer, defansta da Gençlerbirliği'nen genç stoperi Aykut için de başkent ekibinin kapısını çalacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor