TS'de bunlar yabancılara bağlı!

Bordo-mavili ekibin izleme komitesi üyeleri tarafından izlenen ve haklarında olumlu rapor verilen bazı futbolcular beklemeye alındı. Bu oyuncularla ilgili transfer çalışmaları elden çıkartılmaya çalışılan yabancılara bağlı. Trabzonspor kadrosunda 12 yaban

TS'de bunlar yabancılara bağlı!

Bordo-mavili ekibin izleme komitesi üyeleri tarafından izlenen ve haklarında olumlu rapor verilen bazı futbolcular beklemeye alındı. Bu oyuncularla ilgili transfer çalışmaları elden çıkartılmaya çalışılan yabancılara bağlı. 

Trabzonspor kadrosunda 12 yabancı bulundururken, Jebrin'in gelmesiyle bu sayı 13'e çıktı. Trabzonspor Sapara'yı Gaziantepspor'a kiralarken, Brozek kardeşlerinde gönderilmesi halinde Trabzonspor, Fluminense'de oynayan 25 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Marquinho ile Portekiz'in Maritimo takımındaki Baba Diawara ile temasa geçmeyi planlıyor.

Bu transferlerle ilgili bugüne kadar gündem olmazken yabancıların gitmemesi halinde bu operasyon gelecek sezona bırakılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor