TS'de 3 yabancının son durumu!

 Özellikle Janko ve Emerson'un tekrar kazanılmasına yol açıldı. Colman ile de son bir görüşme yapılacak.Gustavo COLMANTrabzonspor’da son dönemde kredisi hızla azalan oyuncuların başında geliyor. Daha öncesinde alternatifsizdi ama bu durum hızla değişti. A

TS'de 3 yabancının son durumu!

 Özellikle Janko ve Emerson'un tekrar kazanılmasına yol açıldı. Colman ile de son bir görüşme yapılacak.

Gustavo COLMAN

Trabzonspor’da son dönemde kredisi hızla azalan oyuncuların başında geliyor. Daha öncesinde alternatifsizdi ama bu durum hızla değişti. Artık Sapara, Adrian ve hatta Soner gibi önemli ve formda rakipleri var. Bordo-Mavili takımda kalmaya sıcak bakmadığına dair söylentiler de söz konusu. O nedenle kendisiyle son bir görüşme daha yapılacak ve durumu sorulacak. Eğer yine ayrılık yönünde fikir beyan ederse o zaman gidişi konusunda her türlü kolaylık sağlanacak. Aksi bir durumda konuşur ve Trabzonspor’da kalmak isterse de affedilecek, kampa görütürülecek.

EMERSON

Büyük umutlarla alındı Şenol Güneş döneminde şans bulsada Tolunay Kafkas döneminde oynayamadı. Bu durumun getirdiği moral bozukluğu sebebiyle agresif çıkışlar yapınca kadro dışı kaldı. Şimdi yapılanma değişti ve futbolun mevcut patronları kimseye önyargılı olmadığını belirtti. Emerson gibi kariyerli bir oyuncunun kolay kaybedilmemesi için gerekenler yapılacak. Emerson’un kadroda tutulması halinde sol beke yapılacak transferin de askıya alınacak olması Trabzonspor’un kurmaylarının iştahını kabartıyor. Oyuncunun kendisi ya da menaceriyle görüşülüp kampa çağrılacak.

Marc JANKO

Sorunsuz kişiliği ve kendisine verilen antrenman programlarını eksiksiz uygulaması en büyük artısı. Uzun zaman Trabzon’da forma giymemesine rağmen Avusturya Milli Takımı formasıyla yine coştu, geçtiğimiz günlerde oynanan maçta attığı golle kendisini kanıtladı. Trabzonspor’dan ayrılmayı asla ilk seçenek olarak görmediğini her fırsatta belirten Janko’nun kadroda kalma ihtimali çok yüksek. Yıldız futbolcuyla bizzat Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman görüşecek ve bu konudaki isteklerini belirtip, Avusturyalı’nın kadroya dönmesini sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor