TS'de 1967.golü atan tarihe geçecek

1967. gole özel plaket! Süper ligde 1996 golü bulunan Trabzonspor'da 1967.golü atacak futbolcu ile golü atacak futbolcuyu tahmin edecek talihli ödüllendirilecekTürk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom, 1967 yılında kurulan Trabzonspor’un ligde atacağ

TS'de 1967.golü atan tarihe geçecek

1967. gole özel plaket! Süper ligde 1996 golü bulunan Trabzonspor'da 1967.golü atacak futbolcu ile golü atacak futbolcuyu tahmin edecek talihli ödüllendirilecek

Türk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom, 1967 yılında kurulan Trabzonspor’un ligde atacağı 1967. golün sahibine, ayrıca internet üzerinden golü atacak kişiyi tahmin edecek şanslı taraftara çok özel sürprizler hazırladı.

  

Kulüp tarihi açısından çok önemli olan bu golü atacak futbolcu özel plaketin de sahibi olacak.

 Ayrıca Trabzonspor’un resmi twitter sayfası üzerinden gerçekleşecek yarışma ile 1967. golü tahmin edecek taraftarlar arasından belirlenecek şanslı yarışmacı, golü atan futbolcuyla tanışma ve imzalı forma kazanma şansına sahip olacak.

 

Trabzonspor, Süper Lig’de bugüne kadar 1966 gol kaydetti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler