TS Yönetimine Yol Gösterilmeli

Trabzonspor'un 2000 yılındaki kongresinde başkanlığa adaylığını açıklayan işadamı Ümit Celal Özgür, Trabzonspor'un kötü yönetildiğini ve genel kurula kadar mevcut yönetime birilerinin yol göstermesi gerektiğini söyledi.

TS Yönetimine Yol Gösterilmeli

Trabzonspor'un 2000 yılındaki kongresinde başkanlığa adaylığını açıklayan işadamı Ümit Celal Özgür, Trabzonspor'un kötü yönetildiğini ve genel kurula kadar mevcut yönetime birilerinin yol göstermesi gerektiğini söyledi.

Özgür, spor61.net'e yaptığı çok özel açıklamada, mevcut yönetimin Trabzonspor'u çok kötü yönettiğini iddia ederek, Birilerinin Trabzonspor'un genel kuruluna kadar bunlara yol göstermeleri gerekmektedir dedi.
İnsanların sen ben kavgasının bir an önce bırakması gerektiğinin altını çizen Özgür, şöyle devam etti:
Aksı halde Trabzonspor'u çok zor günler bekliyor. Trabzonspor'a gönül veren insanlar yönetimi olumlu yönde eleştirmeli, yönetim de bu eleştiriyi dikkate almalıdır. Çatışarak, kavga ederek, Trabzonsporu hiçbir katkı sağlayamayız

Trabzonspor'da en önemli etkenin sabır olduğunu vurgulayan Özgür, Trabzonspor'a gelecek olan yeni yönetim 5 yıllık bir plan yapmalı, iki yıl boyunca kesinlikle şampiyonluk düşünmemeli, 25 yaş altı genç bir kadro oluşturmalı ve bu kadroda oynayan futbolcular en az birbirleriyle 4 yıl bir arada top oynamalı.. Takımın başına da Avrupa'dan tanınmış ünlü bir hoca getirilmeli ve bu hoca ile en az 2 yılık anlaşma yapılmalı. Bu hocanın yardımcılığına da Trabzonlu bir teknik adam getirilmeli. Bu teknik adam yabancı hoca gittikten sonra 5 yıl takımın başında duracak şekilde kendini yetiştirmesi gerekir diye konuştu.

Trabzonspor'da başa gelecek olan yönetimlerin planlı ve iyi bir şekilde politikalar üretmesi gerektiğinin altını çizen Özgür sözlerini şöyle tamamladı:

Transferde ince eleyip sık dokumalı, yöremiz futbol yapısına uygun futbolcular transfer edilmeli.Yabancı transferlerde nokta transferler olmalı, gelen her futbolcu takımda direkt oynamalı, sırf kontenjan dolsun diye futbolcu alınmamalı.Gelen yönetimin camiayı iyi tanıması ve herkesle iyi ilişkiler içinde olması gerekiyor. Başkan olacak kişi hem bölge, hem Türkiye'deki kulüplerle iyi ilişkiler kurmalı

Atakan KADIOĞLU/ spor61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor