TS Yönetimi Gazeteyi bekliyor

Trabzonspor'un Belçikalı çalıştırıcısı Hugo Broos'un ülkesinin basınına yaptığı açıklamalar, geniş yankı uyandırdı. Kaptan Egemen'i 25 silah bulundurmakla, yönetim içerisindeki bazı kişileri de kendisini göndermeye çalışmakla suçlayan, ezan sesine bir türlü alışamadığını söyleyen Broos, yönetim içerisinde de iplerin gerilmesine neden oldu. Bir çok yönetici Broos'un hemen gönderilmesinden yana tavır sergilerken, son karar Belçikalı teknik adamla görüşüldükten sonra verilecek. Belçika'da çıkan gazetenin aslın

TS Yönetimi Gazeteyi bekliyor

Bordo - mavili takımın başkan yardımcısı Necmettin Aytekin, Broos'la bir görüşme yapacaklarını doğrulayarak, "Ezan bizim dinimizin simgelerinden. Bizim için çok önemli. 'Burada ezan sesine bir türlü alışamadım' şeklinde yaptığı açıklamanın art niyet taşıdığını düşünmüyoruz. Çünkü buna saygı duyması gerekir. Hocamızın yeni olduğu için bu tür bir açıklama yapmıştır. Egemen konusunda ise her halde bir şaka yaptı. Ama bu konularda kendisiyle konuştuktan sonra bir değerlendirme yapmamız daha doğru olur" diye konuştu.

EGEMEN KÜPLERE BİNDİ

Belçikalı teknik adam Hugo Broos'un, "Trabzon'da nerede bir silah dükkanı görsem aklıma Egemen geliyor. Çünkü onun 25 tane silahı var" şeklindeki açıklaması ise kaptan Egemen'i küplere bindirdi. "Benim o kadar silahımın olması söz konusu bile olamaz. Hocamın nasıl bu tür bir açıklamayı yaptığına hala aklım ermiyor" diye tepki gösteren Egemen'in, Belçikalı teknik adama karşı bir tavır alıp almayacağı ise merak ediliyor. Kaptanın yönetimle yaptığı görüşmede, Broos'un bu açıklamasına olan tepkisini de dile getirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler