TS yeni bir sayfa açmak istiyor

Spor Toto Süper Ligin ilk yarısında kötü bir dönem geçirerek beklentilerin altında kalan Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği Manisaspor maçıyla birlikte ikinci yarıda yeni bir sayfa açmak istiyor. Ligin ilk yarısını 24 puan ile tamamlayarak liderin

TS yeni bir sayfa açmak istiyor

Spor Toto Süper Ligin ilk yarısında kötü bir dönem geçirerek beklentilerin altında kalan Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği Manisaspor maçıyla birlikte ikinci yarıda yeni bir sayfa açmak istiyor.

Ligin ilk yarısını 24 puan ile tamamlayarak liderin 13 puan gerisinde kalan Trabzonspor, rakipleriyle arasındaki puan farkını açarak hedeflerin altında kalmıştı. Kadrosuna Bucaspor'dan Jebrin ve Gaziantepspor'dan Olcan gibi iki önemli ismi katan Bordo-mavililer taraftarı önünde sahasında oynayacağı Manisaspor maçıyla ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Ligin ilk yarısında oynadığı 17 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Trabzonspor attığı 24 gole karşılık ise kalesinde 21 gol gördü. 24 puan toplayarak 8. sırada yer alan Bordo-mavililer, play-off sıralamasında yer alan takımlardan lider Galatasaray ile 13, 2. sıradaki Fenerbahçe ile 11, 3. sıradaki Beşiktaş ile 8 ve 4. sıradaki Eskişehirspor ile arasında 6 puan fark bulunuyor. Rakipleriyle arasındaki puan farkını kapatarak üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Karadeniz temsilcisi ligin

ikinci yarısında puan kaybetmemeyi planlıyor. Özellikle ilk yarıda aldığı 5 mağlubiyetin 4'ünü kendi sahasında alan Bordo-mavililerin, taraftarı önünde yeni bir mağlubiyete ise tahammülü yok.

GÜNEŞ: "HEDEFİMİZ İLK DÖRT"

Öte yandan Teknik Direktörü Şenol Güneş ise ligin ikinci yarısında oyuncularına hedef olarak ilk dördü gösterdi. Statü gereği ligde play-off sisteminin uygulandığını oyuncularına hatırlatan deneyimli teknik adam, futbolcularla yaptığı özel toplantılarda, "İkinci yarıda bizi yeni bir mücadele dönemi bekliyor. İlk yarıda beklentilerin altında kaldık. Hem futbol olarak hem de sıralama olarak hedeflerimizi gerçekleştiremedik. Bunun bazı nedenleri olabilir ama asla mazeretlere sığınmadık ve sığınmayacağız da.

İkinci yarıda da zorlu bir periyot bizi bekliyor. Hepiniz iyi oyuncular olduğunuz için buradasınız. Kadromuz geniş ve hiç bir oyuncunun forması garanti değil. Çok çalışan, takım için mücadele eden formayı alacak. Camiamızın ve taraftarımızın beklentilerine en iyi şekilde cevap vermemiz gerekiyor" dediği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor