TS ve Videoton'un muhtemel 11'i

Trabzonspor bu akşam Avni Aker’de UEFA Avrupa Ligi Play-off karşılaşmasında Macaristan’ın Videoton takımı ile tarihindeki en önemli maçlardan birine çıkıyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 21:00'da başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Euan

TS ve Videoton'un muhtemel 11'i

Trabzonspor bu akşam Avni Aker’de UEFA Avrupa Ligi Play-off karşılaşmasında Macaristan’ın Videoton takımı ile tarihindeki en önemli maçlardan birine çıkıyor.

 

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 21:00'da başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Euan Norris, yönetecek. Norris'in yardımcılıklarını Alan Mulvanny ve Graham Chambers yapacak.

 

TRABZONSPOR 11'İ BELLİ OLDU

Trabzonspor'da bu maçta cezalı olan kaleci Tolga’nın yerine Onur forma giyecek. Güneş Karabük maçında yenilen golde hatası olan Mustafa Yumlu’yu da kulübeye çekerek bu futbolcunun yerine savunmada Bamba’ya görev vermesi bekleniyor.

 

Yine cezası nedeniyle Karabük maçında forma giyemeyen Arjantinli Colman’ın da bu maçta görev yapması bekleniyor.

 

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Onur, Serkan, Giray, Bamba, Celustka, Zokora, Colman, Soner, Volkan, Olcan ve Halil Altıntop.

 

VİDEOTON'UN MUHTEMEL 11'İ

Mladen Bozovic, Álvaro Brachi, Vinícius Souza, Marco Caneira, Stopira, Nikola Mitrovic, Balázs Tóth, Woltovlee, György Sándor, Filipe Oliveira, Nemanja Nikolic.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor