TS Umut'tan 500 bin Euro alacak

Trabzonspor'dan sezon başından Fransa'nın Toulouse takımına transfer olan Umut Bulut sezon başında sık sık forma şansı bulurken son haftalarda 11'e girmeye zorlanıyor. Trabzonspor'daki başarılı performansının ardından sezon başında 3,5 Milyon Euro karşılı

TS Umut'tan 500 bin Euro alacak

Trabzonspor'dan sezon başından Fransa'nın Toulouse takımına transfer olan Umut Bulut sezon başında sık sık forma şansı bulurken son haftalarda 11'e girmeye zorlanıyor.

 

Trabzonspor'daki başarılı performansının ardından sezon başında 3,5 Milyon Euro karşılıığında Fransız ekibi Toulouse ile anlaşan Milli oyuncu Umut Bulut son haftalarda formaya hasret kaldı. Sezon başında Toulouse FC Teknik Direktörü Alayin Casanova'nın favori oyuncuları arasında yer alan golcü oyuncu yeni yılla birlikte formasını Fransız oyuncu Emmanuel Riviere'ye kaptırdı.

 

TOULOUSE DOLU DİZGİN

Fransa Lig 1'de 29 hafta geride kalırken Umut Bulutlu Toulouse 53 puanlı Lille'nin ardından 50 puanla 4. sırada yer yer alıyor. Toplam 26 maçta sahaya çıkan Umut Bulut ise 16 maçta 11'de yer alabildi ve 4 gol atmayı başardı. Toulouse Lig 1'de oynadığı son altı maçın 5'ini kazanırken 1'de beraberlik aldı. Umut Bulut ise oynanan son altı maçta sadece 181 dakika görev alabildi.

 

TÜRKİYE'DEKİ PERFORMANSINDAN UZAK

Umut Bulut, 2003-2004 ve 2010-2011 yılları arasında Ankaragücü ve Trabzonspor formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 103 gol atan ve sezon başına 13 gol ortalaması ile oynamıştı. Fransa Lig 1'de ligin bitmesine 9 hafta kalırken golcü oyuncu, Türkiye'deki gol ortalamasının yarısına bile ulaşamadı.

 

TRABZONSPOR 500 BİN EURO DAHA KAZANACAK

Toulouse'de istikrarı yakalayamasa da A Milli Takım'a Abdullah Avcı döneminde de çağrılan golcü oyuncu Toulouse formasıyla Lyon'a kariyerinin en güzel gollerinden birini atmayı başarmıştı.

Öte yandan Trabzonspor ile yapılan anlaşma gereği sezon sonunda Toulouse, Fransa Lig 1'de ilk 5 içinde kalmayı başarırsa bordo-mavili takım Umut'un transferinden 500 bin euro daha gelir elde edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor