TS transferde rotayı belirledi

Trabzonspor, ara transferde Eskişehirsporlu Alper ve Veysel, Bursasporlu Ozan İpek ve G.Antepli Olcan’ı kadrosuna katmak istiyor. Bordo mavili yöneticilerin sözleşmeleri devam eden Gaziantepsporlu Olcan Adın Eskişehirspor'dan Alper, Veysel ve Bursasporlu

TS transferde rotayı belirledi

Trabzonspor, ara transferde Eskişehirsporlu Alper ve Veysel, Bursasporlu Ozan İpek ve G.Antepli Olcan’ı kadrosuna katmak istiyor. 

Bordo mavili yöneticilerin sözleşmeleri devam eden Gaziantepsporlu Olcan Adın Eskişehirspor'dan Alper, Veysel ve Bursasporlu Ozan'ı kadroya katmak için harekete geçeceği bildirildi. 

İlk olarak 3 kulüple temasa geçecek olan yönetimin, belirlenen 4 futbolcudan en az ikisini kadroya katmayı planladığı belirtildi.

Transferler konusunda teknik direktör Şenol Güneş'le koordineli olarak hareket eden yönetimin, bu transferler için önemli bir bütçe ayırdığı öğrenildi

VEYSEL VE ALPER SIKINTILI
Trabzonspor ‘un transfer listesinde bulunan Eskişehirsporlu Alper ve Veysal Sarı’nın transferi ise oldukça sıkıntılı.

Eskişehirspor yönetimi Alper Potuk için astronomik transfer bedeli belirlerken, bu sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi bitecek olan Veysel Sarı’ya ise menejerler 1 milyon euro imza parası belirlediler.

Bordo mavililerin bedelsiz olarak almayı planladığı Veysel’i ikna eden menejerler bu futbolcuyu ikna ederek kendisine bu yönde bir sözleşme imzalattılar.

Trabzonspor bu futbolcuyu ancak bir milyon euro karşılığında renklerine katabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor