''TS tekrar BBL'ye çıkacak''

 Trabzonspor Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Mehmet Yiğit Alp, Basketbol takımının geleceği ve yapılası gerekenler için Haber 61'e konuştu. Başkan Alp, kongre kararı aldıklarını ve önümüzdeki sezon için yeniden Beko Basketbol Ligi'ne adlarını yazdırmak ist

''TS tekrar BBL'ye çıkacak''

 

Trabzonspor Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Mehmet Yiğit Alp, Basketbol takımının geleceği ve yapılası gerekenler için Haber 61'e konuştu. Başkan Alp, kongre kararı aldıklarını ve önümüzdeki sezon için yeniden Beko Basketbol Ligi'ne adlarını yazdırmak istediklerini ifade ederek, "Bu ayın sonunda kongre kararı aldık. Bir aksilik çıkması halinde ikinici kongremizi 25 Ağustos trarihinde yapacağız. Zaten bu alınması gereken bir karardı. Başkanımız Sadri (Şener) beyle görüşmelerimiz olumlu geçiyor. Onunda bize her türlü destek vereceğinden şüpemiz yok. Trabzonspor Basketbol takımı şuanda hiç istemediğiz ve kendine yakışmayan bir yerde bulunuyor. Biz bu durumu düzeltmek için ve tekar takımımızı Beko Basketbol Ligine çıkarmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

 

HOCAMIZ HALİL ÜNERİN İSTEDİĞİ İSİMLERİ MARKAJA ALDIK

Basketbol'un Trabzon için çok önemli bir unsur olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Yiğit Alp, transfer konusunda görüşmelerin sürdüğünü ve Beko Basketbol Ligi olmak üzere tüm liglerden bir çok oyuncuyu yakın markaja aldıkalrını söyledi. Yiğit Alp, "Hocamız Halil Üner görevinin başında ve onun verdiği raporlar doğrultusunda bizde çalışmalarımızı sürüdüyoruz. neredeyse görüştüğümüz oyuncuların çoğuyla anlaştık. Şuan itibariyle herhangi bir sıkıntımız yok. 2012-2013 sezonunda tekrar bulunduğumuz konuma Beko Basketbol Ligine çıkmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

 

Uğur İsmail UĞURLU

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler