TS taraftarları Savcılığa akın ediyor

Trabzon Fikir Kulübü üyelerinin 81 ilde başlattıkları federasyon hakkındaki suç duyurusuna destek çığ gibi büyüyor.Trabzon Fikir kulübü yaptığı açıklamada “Trabzon Fikir Kulübü olarak, 3 Temmuz’dan bu yana geldiğimiz süreci yakından izliyoruz. Trabzonspor

TS taraftarları Savcılığa akın ediyor

Trabzon Fikir Kulübü üyelerinin 81 ilde başlattıkları federasyon hakkındaki suç duyurusuna destek çığ gibi büyüyor.

Trabzon Fikir kulübü yaptığı açıklamada “Trabzon Fikir Kulübü olarak, 3 Temmuz’dan bu yana geldiğimiz süreci yakından izliyoruz. Trabzonspor’un hakkedilmiş şampiyonluğu bu kez de TFF tarafından engellenmektedir. Tüm Trabzonspor taraftarı bu duruma müdahil olabilir ve suç duyurusunda bulunabilir. Herkesi göreve çağırıyoruz. Kanunları uygulamayanları da göreve çağırıyoruz.” denildi.

Trabzon Fikir Kulübünden edinilen bilgiye göre şu ana kadar 81 ilden toplam 250 nin üzerinde Trabzonsporlu suç duyurusunda bulunurken destek verilmesi halinde bu rakamın çok daha artacağı ifade edildi.

Trabzon Fikir Kulübü ayrıca vatandaşların Futbol Federasyonu hakkında suç duyurusunda bulunmaları için neler yapmaları gerektiği konusunda da Trabzonspor taraftarlarını bilgilendirerek dilekçe örneklerini matbu haline getirdi.

Bu hazır dilekçeleri kullanarak Futbol Federasyonu hakkında suç duyurusunda bulunmak isteyen Trabzonspor taraftarlarının neler yapması gerektiğide yapılan açıklamada sırasıyla anlatıldı.

Hazır hale getirilmiş dilekçe örneğini indirmek için TIKLAYINIZ... 

Matbu dilekçeyi indirdikten sonra aşağıdaki adımları takip ediniz...

♦ Hangi Cumhuriyet Savcılığına vereceklerse o makamın adını baş tarafa yazmak (Örnek: Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na)

"Müşteki" bölümüne kendi ad, soyad ve adresini yazmak,

İlk sayfanın sağ üstüne tarih atmak,

Her sayfayı paraflamak,

Son sayfaya ad, soyad, tarih ve imza atmak,

Dilekçeyi dileyen savcılığa elden, dileyen posta yoluyla ulaştırabilir. Elden imzalı olarak savcılığa sunmak daha iyi olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor