TS taraftarları ‘Haliç’i yaktı’

Trabzonspor taraftarları, Haliç’te bir araya gelerek bordo-mavili kulübün 45. kuruluş yıldönümünü binlerce meşale yakarak kutladı. Bordo-mavili taraftarlar, “Trabzonspor İçin Bir Meşale De Sen Yak” sloganı ile Haliç’te bir araya geldi. Haliç’te önce iftar

TS taraftarları ‘Haliç’i yaktı’

Trabzonspor taraftarları, Haliç’te bir araya gelerek bordo-mavili kulübün 45. kuruluş yıldönümünü binlerce meşale yakarak kutladı.

1.20120730021001.gif
 
Bordo-mavili taraftarlar, “Trabzonspor İçin Bir Meşale De Sen Yak” sloganı ile Haliç’te bir araya geldi. Haliç’te önce iftar yapan binlerce taraftar, kulüplerinin 45. kuruluş yıldönümünü ve Şike soruşturmasından haklı olarak çıkmayı meşaleler yakarak kutladı. Takımları lehine tezahüratlar yapan bordo-mavili taraftarlar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a ise sloganlar atarak tepki gösterdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler