TS taraftarının ilgisizliği üzüyor

Avrupa Lig'inde çok başarılı bir performans gösteren Trabzonspor, ligde de iyi gidişatını sürdürmesine rağmen taraftarların maçlara ilgisizliği yönetim, teknik heyet ve futbolcuları üzüyor.Trabzonspor taraftarlarının, Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanan

TS taraftarının ilgisizliği üzüyor

Avrupa Lig'inde çok başarılı bir performans gösteren Trabzonspor, ligde de iyi gidişatını sürdürmesine rağmen taraftarların maçlara ilgisizliği yönetim, teknik heyet ve futbolcuları üzüyor.
Trabzonspor taraftarlarının, Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanan maçlara ilgisizliği dikkat çekmeye başladı. Bordo-mavili takım, UEFA Avrupa Liginde olsun Spor Toto Süper Liginde olsun üst basamaklara doğru tırmanışını emin adımlarlar sürdürmesine rağmen taraftarların maçlara ilgisizliği de her geçen gün artıyor. Önceki sezonların aksine bordo-mavili takım başaralı sonuçlar alsa da taraftarların tribüne çekmeye yetmiyor.

TORKU KONYASPOR MAÇINI 9 BİN 550 SEYİRCİ İZLEDİ
En son yapılan eklemeler ve düzenlemelerle birlikte stadyumun kapasitesi 24 bine çıkarken, Trabzonspor ile Torku Konyaspor arasında oynanan müsabakayı ise 9 bin 550 seyirci izledi. Bu sayıya kombine kart sahipleri de dahil.

AKÇAY, "TARAFTARIMIZ ZAMANLA BİZİMLE OLACAKTIR"
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, taraftarların seviyesi ve heyecanı yüksek maçları hatırladığını belirterek, "Bizim seyircimiz çok daha seviyesi, heyecanı yüksek maçları hatırlıyor. Onlarla büyümüş seyircimize şunu hatırlatmak istiyoruz, bir takımı tutmak, desteklemek onu iyi günde hatırlamak değildir. Kötü günlerde de koluna girip onu ayağa kaldırmaktır. Zaman içinde istediğimiz oyunu ortaya koyduğumuzda yeniden taraftarlarımızı da yanımızda göreceğiz. Maçımızı saat 16.00'da oynadık ve hava güzeldi ve günü aileleriyle geçirmek istediler. Bu da yadırganacak bir şey değil. Çünkü aile her şeyden önemlidir.” ifadesini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor