TS taraftarından yeni eylem

 Bordo-mavili taraftarlar bu kez de FIFA'nın önünde eylem yapmak için harekete geçti. İsviçre'nin Zürih kentinin Emniyet teşkilatı ile FIFA önünde protesto eylemi yapmak için izin alma girişimleri başladı. Geçen sefer 120 kişi ile UEFA'nın Nyon'daki merke

TS taraftarından yeni eylem

 

Bordo-mavili taraftarlar bu kez de FIFA'nın önünde eylem yapmak için harekete geçti. İsviçre'nin Zürih kentinin Emniyet teşkilatı ile FIFA önünde protesto eylemi yapmak için izin alma girişimleri başladı. Geçen sefer 120 kişi ile UEFA'nın Nyon'daki merkezinin önüne giden Trabzonsporluların bu kez en az bin kişiyi bulmak ve daha çok ses getirecek bir eylem hazırlığında olduğu iddia edildi.
 
Zürih'in Cenevre'de bulunan Nyon'un aksine Almanya'ya daha yakın olmasının FIFA önündeki eylemde Trabzonsporluların sayısının daha da fazla olmasını sağlayacağı da gelen haberler arasında. Hatta bordo-mavili taraftarlar, "Cenevre uzaktı çok kişi gidemedi. Zürih ise yakın. Asıl FIFA önündeki eylem büyük ses getirecek" iddiasındalar. Trabzonsporlular, bu eylem için 7 Ocak tarihini belirlemiş durumda. Gerekli izin başvuruları bu tarih için yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor