TS taraftarından sürpriz!

 Bordo-Mavililer, ilk defa takıma Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden stada kadar konvoy halinde eşlik edecek.Bordo-Mavili taraftarlar, takımlarını Fenerbahçe maçına en iyi şekilde motive etmek için ellerinden geleni yapıyor. Bu yönde yapılması planlanan eyl

TS taraftarından sürpriz!

 Bordo-Mavililer, ilk defa takıma Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden stada kadar konvoy halinde eşlik edecek.
Bordo-Mavili taraftarlar, takımlarını Fenerbahçe maçına en iyi şekilde motive etmek için ellerinden geleni yapıyor. Bu yönde yapılması planlanan eylemlerden biri, Trabzonspor açısından tarihi bir ilk olacak. Buna göre taraftarlar, sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin önünde toplanacak. Burada tezahüratlarla takımı erkenden havaya sokacaklar. Daha sonra da daha önce hiç yapmadıkları bir şeyi yaparak, stada kadar takım otobüsüne eskortluk edecekler. Otobüsün stada girmesiyle birlikte, stat çevresindeki coşku da artacak. Bordo-Mavili taraftarlar, alınacak bir galibiyet halinde aynı sabah yaptıkları gibi yine Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanacakları kaydedildi. Burada gece geç saatlere kadar galibiyetin sevincini hep birlikte yaşayıp, futbolcular ve Tolunay Kafkas lehine yapacakları tezahüratlarla bir anlamda teşekkür edecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor