TS taraftarından İsviçre'ye çıkarma!

Bordo-Mavili taraftarlar, şike sürecine dikkat çekmek amacıyla Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında ‘Temiz Futbol’ adı altında eylemler düzenledi. 24 Kasım 2012’de eylemin adresi, UEFA’nın İsviçre’nin Nyon kentindeki binasının önü olmuş, binlerce tara

TS taraftarından İsviçre'ye çıkarma!

Bordo-Mavili taraftarlar, şike sürecine dikkat çekmek amacıyla Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında ‘Temiz Futbol’ adı altında eylemler düzenledi. 24 Kasım 2012’de eylemin adresi, UEFA’nın İsviçre’nin Nyon kentindeki binasının önü olmuş, binlerce taraftar katılmıştı. Bordo-Mavililer, Fenerbahçe’nin duruşmasının yapılacağı cumartesi günü yine aynı yerde eylem hazırlığı yapıyor. Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden taraftarlar, formaları ve hazırladıkları pankartlarla Nyon’da protesto düzenleyecek. Ayrıca Türkiye’den de yaklaşık 100 kişilik bir grubun bu eyleme katılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler