TS taraftarı UEFA'ya şikayet ediyor

16.Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden şike duruşmasında son noktaya gelinirken, Trabzonlu taraftarlar tepkilerini UEFA'ya mail yoluyla iletmeye son sürat devam ediyor. Sosyal mecrada toplanan Trabzonspor taraftarları hazırladıkları ortak bir metin ile UEF

TS taraftarı UEFA'ya şikayet ediyor

16.Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden şike duruşmasında son noktaya gelinirken, Trabzonlu taraftarlar tepkilerini UEFA'ya mail yoluyla iletmeye son sürat devam ediyor.

 

Sosyal mecrada toplanan Trabzonspor taraftarları hazırladıkları ortak bir metin ile UEFA ve FİFA yetkililerine isyan ve sitem dolu mesajlarını yollarken, Türkiye Futbol Federasyonu, Şenes Erzik ve Fenerbahçe Spor Kulübü UEFA'ya şikayet ediliyor. Konuyla ilgili UEFA ve FIFA yetkililerinin mail adresleri kullanılıyor. 

 

"Türk taraftarlar temiz futbol istiyor, adalet istiyor" sloganı ile yola çıkan ve adı şike soruşturmalarına katılmış diğer takımlara UEFA'nın verdiği ceza kuruma hatırlatılırken, Fenerbahçe'nin korunduğu ifade ediliyor. 

 

4444444444.jpg

 

Süreç içerisinde Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yöneticiler UEFA'ya giden ihbarların ve şikayetleri sürekli hatırlatırken, bunlara karşı isyan etmişti.

Son olarak UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik de bugün Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Genel Kurulu'nda konuyla ilgili: "Birbirimizi UEFA’ya şikâyet etmekten, hiçbiri anlamı olmayan binlerce faks ve mektup yazmaktan vazgeçmek gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı.

 

Trabzonsporlu taraftarlar bugün yeniden harekata geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor