TS taraftarı TFF ve FİFA'yı protesto etti

İstanbul’da düzenlenen FİFA U20 Dünya Kupası kura çekiminde bir grup taraftar TFF ve FİFA’yı protesto etti.Türkiye’de 21 Haziran 13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan FİFA U20 Dünya Kupası kura çekimleri bu akşam İstanbul The Grand Tarabya Oteli’

TS taraftarı TFF ve FİFA'yı protesto etti

İstanbul’da düzenlenen FİFA U20 Dünya Kupası kura çekiminde bir grup taraftar TFF ve FİFA’yı protesto etti.

Türkiye’de 21 Haziran 13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan FİFA U20 Dünya Kupası kura çekimleri bu akşam İstanbul The Grand Tarabya Oteli’nde yapıldı.

Kyra çekiminin yapıldığı İstanbul The Grand Tarabaya Hotel’i önünde toplanan bir grup Trabzonspor taraftarı Türkiye’de şikenin üstünün kapatıldığına vurgu yaparak TFF ve FİFA’yı protesto etti.

Trabzonspor taraftarlarına özel olarak yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı otel önünde Trabzonspor taraftarları meşale yakarak ellerindeki dövizlerle protestolarını gerçekleştirdiler.

Trabzonspor taraftarları daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor