TS taraftarı son yolculuğuna uğurlandı

Giresun'un Görele ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Şeref Vanlıoğlu (23) toprağa verildi. 

TS taraftarı son yolculuğuna uğurlandı

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçını izledikten sonra memleketine dönerken Giresun'un Görele ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Şeref Vanlıoğlu (23) toprağa verildi. 

Geçtiğimiz gün meydana gelen kazada Fenerbahçe maçı sonrası Ankara'dan Trabzon'a dönerken Giresun'un Görele ilçesinde meydana gelen kazada Şeref Vanlıoğlu (23) ve Sefer Hasan Köse (23) hayatlarını kaybetmişti. 

Şeref Vanlıoğlu için bugün Trabzon'un Hayrat ilçesi Balaban Beldesi Merkez Camisi’nde Cuma Namazı'nın ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze Namazına Trabzonspor Asbaşkanı Nevzet Şakar, Trabzonspor Kulüp Başkanlığı adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Muharrem Usta, AK parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonsporlu futbolculardan Tolga ve Mustafa’da katıldı.

Kazada yaralanan Eyüp Vanlıoğlu arkadaşını son yolculuğuna gözyaşları içerisinde uğurlarken, Şeref’in koyu bir Trabzonspor taraftarı olduğunu hatırlatarak “Hayattaki en büyük istediği Şampiyonluk kupasını görmekti. Göremeden aramızdan ayrıldı” dedi.
Başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada, “Daha öncede intihar ederek Trabzonspor için canlarını veren arkadaşlarımız oldu. Bu kardeşlerimiz de Trabzonspor sevgileri uğrunda hayatlarını kaybetti. Başkan olursak onlar için bir anıt dikeceğiz. Bu yolda ölen değerlerimize bizde sahip çıkacağız. İnşallah şampiyon olacak kadromuz ile birlikte bu kardeşlerimizin mezarlarını ziyaret ederiz” dedi.

Kazada ağır yaralanan Fatih Kalyon yaralı olmasına rağmen ölen arkadaşını son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Arkadaşlarının yardımı ile tabutun yanına gelen Kalyon gözyaşlarına boğuldu. Cenaze namazının ardından Vanlıoğlu, ilçenin Tavşanlı Köyü’nde toprağa verildi.

Öte yandan aynı kazada hayatını kaybeden Sefer Hasan Köse ise ikindi namazının ardından Sürmene ilçesi Oylum beldesinde toprağa verilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor