TS taraftarı Lille biletini tüketti!

Trabzonspor'un taraftarları, Fransa'nın Lille takımı ile deplasmanda oynayacağı için kendilerine ayrılan bin 50 bileti tüketti.UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'ndaki son maçta Fransa'nın Lille takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'un

TS taraftarı Lille biletini tüketti!

Trabzonspor'un taraftarları, Fransa'nın Lille takımı ile deplasmanda oynayacağı için kendilerine ayrılan bin 50 bileti tüketti.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'ndaki son maçta Fransa'nın Lille takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'un taraftarları, bu müsabaka için kendilerine ayrılan bin 50 bileti tüketti.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Trabzonspor'un 7 Aralık Çarşamba günü Lille ile oynayacağı maçın, kulübün internet sitesi üzerinden satışı gerçekleştirilen misafir takım tribünü biletlerine Avrupa'nın bir çok ülkesinden yoğun ilgi gösterildiği belirtilerek, taraftarlara teşekkür edildi.

Karşılaşmayı izlemek için internet sitesindeki gerekli işlemleri yapan taraftarlara bilet dağıtımının, maç günü Lille Metropole Stadyumu'nda, Fransa yerel saatiyle 19.00'a kadar yapılacağı ifade edilen açıklamada, ''Bilet dağıtımı sırasında taraftarlarımız pasaportlarını yanlarında bulundurmak zorundadırlar.

Biletleri teslim alırken internet sitemize girilen bilgilerle pasaport bilgilerinin birbirini tutmaması durumunda ise kesinlikle teslimat yapılmayacaktır. Bununla birlikte Fransa'da nakit para karşılığı elden bilet satışı gerçekleştirilmeyecektir'' denildi.

Bu arada, gurbetçi taraftarlardan Fransız vatandaşı olanların rakip takım tribünlerinden de bilet alabildikleri ve taraftar sayısının maçta çok daha fazla olmasının beklendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor