TS taraftar liderlerine men!

Trabzon’da yayın yapan yerel bir gazetenin spor müdürüne yönelik olarak maç sırasında kötü tezahüratta bulundukları gerekçesiyle 3 kişiye mahkemece 1 yıl süreyle maçlara girmeme cezası verildi.Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 26 Kasım 2012 günü oynanan Trabzon

TS taraftar liderlerine men!

Trabzon’da yayın yapan yerel bir gazetenin spor müdürüne yönelik olarak maç sırasında kötü tezahüratta bulundukları gerekçesiyle 3 kişiye mahkemece 1 yıl süreyle maçlara girmeme cezası verildi.


Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 26 Kasım 2012 günü oynanan Trabzonspor-Eskişehirspor maçında yerel bir gazetenin spor müdürü H.M.'ye yönelik olarak küfürlü tezahürat bulunulduğu gerekçesiyle haklarında dava açılan 2 taraftar grubu lideri ile 1 taraftar grubu üyesi 3 kişiye 1 yıl tribüne girmeme cezası verildi.


Edinilen bilgiye göre, yerel bir gazetenin spor müdürlüğünü yapan H.M., geçtiğimiz sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor-Eskişehirspor maçında taraftarların kendisine yönelik hakaret içeren kötü söylemlerde bulunulmasının ardından olayla ilgili olarak tribün liderleri Mehmet F., Murat F. ile Muammer K. hakkında Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracaat ederek şikayetçi oldu.


Konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı stattaki kamera görüntülerinden yararlanarak yaptığı inceleme sonucu 3 kişi hakkında dava açarken, şüpheliler Trabzon 3 Sulh Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Mahkeme şüpheliler hakkında para cezasının yanı sıra 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin önlenmesine dair hükümleri uyarınca güvenlik tedbiri olarak 1 yıl süreyle maçları seyretmeme cezası verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor