TS, Sivas'ta Lille morali arıyor

Bu sezon deplamsanda oynadığı lig maçlarında yenilgisi olmayan Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Lille maçı öncesi Sivasspor deplasmanında moral arıyor.Spor Toto Süper Lig'de 9. haftalık bir aranın ardından kendi saha ve seyircisi önünde a

TS, Sivas'ta Lille morali arıyor

Bu sezon deplamsanda oynadığı lig maçlarında yenilgisi olmayan Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Lille maçı öncesi Sivasspor deplasmanında moral arıyor.

Spor Toto Süper Lig'de 9. haftalık bir aranın ardından kendi saha ve seyircisi önünde aldığı 1-0'lık Beşiktaş mağlubiyeti ile moral kaybı yaşayan Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Fransa temsilcisi Lille ile oynayacağı kader maçı öncesi Sivasspor deplasmanında moral arıyor.

Bordo-mavililer zorlu deplasmanda 3 puan çıkartarak Beşiktaş maçı sonrası üst üste ikinci mağlubiyetini yaşamak istemiyor.

Spor Toto Süper Lig'de ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir şekilde yoluna devam eden Trabzonspor, Sivasspor deplasmanında Lille maçının provasını yapacak. Zorlu maçtan 3 puan çıkarmayı hedefleyen Karadeniz ekibi Fransa'ya moralli gitmeyi planlıyor.

TRABZONSPOR'UN DEPLASMANDA YENİLGİSİ YOK
20 Puan ile 6. sırada yer alan Trabzonspor, 2011-2012 sezonunda deplasmanda oynadığı maçlarda yenilmedi. Bordo-mavililer bu sezon aldığı 2 mağlubiyeti kendi sahasında alırken, dış sahada oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Attığı 7 gole karşılık ise kalesinde 4 gol gördü ve 10 puan topladı.

Trabzonspor'un rakibi Sivasspor ise iç sahada oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Attığı 7 gole karşılık ise kalesinde 5 gol görürken 11 puan topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor