TS Rum takımlarına üstün

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda yarın Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımıyla karşılaşacak Trabzonspor,Kıbrıs Rum Kesimi takımları karşısında 5. maçına çıkacak.  İlk olarak 2005-2006 sezonunda Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Anorthosis Famagust

TS Rum takımlarına üstün


UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda yarın Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımıyla karşılaşacak Trabzonspor,Kıbrıs Rum Kesimi takımları karşısında 5. maçına çıkacak. 
 
İlk olarak 2005-2006 sezonunda Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Anorthosis Famagusta takımı ile eşleşen bordo-mavililer, deplasmanda 3-1 yenildiği rakibini sahasında 1-0 yenmesine karşın elenen taraf olmuştu. Bir sonraki sezon da UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apoel takımıyla eşleşen Karadeniz ekibi, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini sahasında 1-0 yenerek bir üst tura çıkmıştı.

Bordo-mavililer böylece Kıbrıs Rum Kesimi takımları karşısında 4 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Bu maçlarda 4 gol atan Karadeniz ekibi, kalesinde de 4 gol gördü.

Trabzonspor, 7 yıl aradan sonra Kıbrıs Rum Kesimi'nde bir karşılaşma oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler