| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 10 Nisan 2008 11:57

TS polis teşkilatı töreninde

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Trabzonspor Genel Sekreteri Dr.Hasan Yener ve Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Levent Erkuloğlu, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Uzunçakmak, Belediye Başkan Vekili Ke


Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Trabzonspor Genel Sekreteri Dr.Hasan Yener ve Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Levent Erkuloğlu, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Uzunçakmak, Belediye Başkan Vekili Kemal Kılıç ve diğer yetkililer katıldı.

Tören Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasıyla başlayıp, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler ile Trabzon Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından tören yürüyüşü yapılmasıyla son buldu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!