TS Ordu karşısında moral arıyor

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor, ilk yarının son maçında sahasında ağırlayacağı Orduspor'u yenerek moral bulmak istiyor. Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta 16 puan kaybederek liderle arasındaki puan farkını 13 çıkaran Trabzo

TS Ordu karşısında moral arıyor

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor, ilk yarının son maçında sahasında ağırlayacağı Orduspor'u yenerek moral bulmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta 16 puan kaybederek liderle arasındaki puan farkını 13 çıkaran Trabzonspor, Orduspor maçını kazanarak ilk yarıyı moralli kapamayı hedefliyor. Avrupa'da yoluna devam eden Bordo-mavililer, lige motive olmakta zorluk çekerken, ligde arka arkaya aldığı mağlubiyetleri Orduspor maçını kazanarak sonlandırmayı planlıyor.

EN SON GALİBİYET KURBAN BAYRAMINDA

Trabzonspor Lig'de en son galibiyetini Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 6 Kasım 2011 Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 yendiği Kayserispor karşısında elde etti. 44 gündür galibiyet özlemi çeken Trabzonspor, söz konusu dönem içinde deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile 1-1, Sivasspor ile 2-2 berabere kalırken evinde Beşiktaş'a 1-0, Galatasaray'a 3-0, Gençlerbirliği'ne 2-1 ve son olarak deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olarak 16 puan kaybederek beklenmedik kayıplar yaşadı.

GÜNEŞ, TAKIMINA MORAL VERMEYE ÇALIŞIYOR

Sahasında konuk edeceği Orduspor'u yenerek sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatmayı hedefleyen bordo-mavililer kötü gidişe dur diyerek tatile moralli çıkmak istiyor. Alınan başarısız sonuçların tek sorumlusu benim diyerek sorumluluğu üzerine alan deneyimli teknik adam, oyuncularına moral vermek için yoğun bir mesai harcıyor. Öğrencileriyle yakından ilgilenen Güneş, onlarla tek tek görüşerek kafalarını rahatlatmaya çalışıyor.

 

KADRODA MECBURİ DEĞİŞİM

Galatasaray maçında kırmızı kart gören ve 3 maçlık cezası 2 maça indirilen Didier Zokora ise Orduspor maçında takımdaki yerini alacak. İstanbul'da başarılı burun ameliyatı geçiren bordo-mavili takımın savunma oyuncusu Giray Kaçar Orduspor maçında görev alamayacak. Bu oyuncunun yerine savunmada Mustafa Yumlu'nun görev yapması bekleniyor. Kırmızı kart cezalısı Aykut Akgün'nün yanı sıra sarı kart cezalısı olan Arjantinli oyuncu Colman da Orduspor maçında oynayamayacak. Güneş orta sahadaki bu boşluğu

Adrian, Serkan ve Zokora ile doldurmayı planlıyor.

Bordo-mavililerin yarınki Orduspor maçına Tolga, Celustka, Glowacki, Mustafa Yumlu, Cech, Serkan, Zokora, Alanzinho, Adrian, Halil ve Burak Yılmaz 11'iyle çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor