TS muhabirlerinden Şakar tepkisi

Trabzonspor’un takip eden basın mensupları Asbaşkan Nevzat Şakar’ı n kurşunlanması olayını sert bir dille kınayarak suçların bir an önce bulunarak adalet önüne çıkarılmasını istedi.Trabzonspor’u takip eden basın mensupları yazılı bir bildiri yayınladı.YAZ

TS muhabirlerinden Şakar tepkisi

Trabzonspor’un takip eden basın mensupları Asbaşkan Nevzat Şakar’ı n kurşunlanması olayını sert bir dille kınayarak suçların bir an önce bulunarak adalet önüne çıkarılmasını istedi.

Trabzonspor’u takip eden basın mensupları yazılı bir bildiri yayınladı.

YAZILI BİLDİRİ AYNEN ŞÖYLE:

Şehrimizin marka değeri olan ve sosyal,kültürel,sportif açıdan Dünya ya tanıtanTrabzonspor’un yöneticilerinden As Başkan Nevzat Şakar’a yönelik yapılan silahlı saldırıyı  Trabzonspor’u takıp eden basın mensupları olarak esefle kınıyoruz.

Şakar’a sıkılan bu kurşunlar Trabzonspor’a ve onun temsil ettiği şehre atılmıştır. Güzide şehrimizi karalamak niyetin de olan bu tür hain saldırı ların bugüne kadar hep karşısında durduk bundan sonrada durmaya devam edeceğiz.

Bu anlamda saldırganların biran önce yakalanıp Türk adaletine teslim edilmesini bekliyoruz. As başkan Nevzat Şakar’a da geçmiş olsun diyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor