TS Maçları 23:05'te başlayabilir

 Enerji Bakanlığı'nın 300 milyon TL'lik yıllık tasarruf için yaz saati uygulamasını kalıcı hale getirme isteği, ihracattan maç ve mesai saatlerine kadar pek çok işi etkileyecek. Türk takımlarının hafta arası Avrupa maçları, 22.45'te başlayıp gece yarısınd

TS  Maçları 23:05'te başlayabilir

 

Enerji Bakanlığı'nın 300 milyon TL'lik yıllık tasarruf için yaz saati uygulamasını kalıcı hale getirme isteği, ihracattan maç ve mesai saatlerine kadar pek çok işi etkileyecek. Türk takımlarının hafta arası Avrupa maçları, 22.45'te başlayıp gece yarısından sonra bitecek.

 

Yaz saati uygulamasının kalıcı olması sporu yakından etkileyecek. Uygulama, etkisini özellikle Galatasaray'ın direkt katılacağı, yazdırmak istediği Şampiyonlar Ligi'nde gösterecek.

 

Devler Ligi maçları, UEFA kuralları gereği tüm Avrupa'da aynı anda başlıyor. Saatler geri alınmazsa, daha önce 21.45'te oynanan Türk takımlarının Şampiyonlar Ligi maçları bundan sonra 22.45'te başlayacak, 00.30'da bitecek. Uzatmalar halinde bitiş saati 01.00'i geçecek.

 

Yine Trabzonspor, Bursaspor ve Eskişehirspor ile temsil edildiğimiz UEFA Avrupa Ligi'nde de 22.05'te oynanan karşılaşmalar otomatikman 23.05'e kayacak. Bitiş saatleri ise uzatmalar halinde gece yarısı 02.00'ı bulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor