TS maçı öncesi Beşiktaş gergin

Beşiktaş'ta kritik Trabzon maçı öncesinde flaş bir gelişme yaşandı, Ümrani'ye karıştı...Olayın kahramanı takımdaki 'Portekiz Çetesi'nin' lideri Q7'den başkası değildi. Siyah beyazlı ekipteki durumu tartışılan ve zaman zaman kendi taraftarlarıyla da karşı

TS maçı öncesi Beşiktaş gergin

Beşiktaş'ta kritik Trabzon maçı öncesinde flaş bir gelişme yaşandı, Ümrani'ye karıştı...

Olayın kahramanı takımdaki 'Portekiz Çetesi'nin' lideri Q7'den başkası değildi. Siyah beyazlı ekipteki durumu tartışılan ve zaman zaman kendi taraftarlarıyla da karşı karşıya elen Quaresma, kelimenin tam anlamıyla kazan kaldırdı. İdman öncesinde soyunma odasında takım arkadaşlarına, 'Alacaklarımız sürekli geçikiyor. topluca kulübe uyarı gönderelim, hatta gerekirse FIFA'ya gidelim. Ayrıca bugünden başlayarak idmanları da protesto edelim" çağrısı yaptı.

PORTEKİZLİ DAYANIŞMASI

Kaptanın bu sürpriz çıkışı şok etkisi yaratırken, kendisine Portekizli diğer oyuncular Fernandes ve Simao'dan destek geldi. Gelişmeler karşısında teknik direktör carvalhal donup kalırken, idman neredeyse 1 saat rötar yaptı. Tam bu noktada gerilimin tırmanmasına ise takımın deneyimli isimleri İbrahim Toraman ve Rüştü engel oldu. İkili 'Sıkıntı varsa hepimiz çekiyoruz. bu zor anlarda herkes sağduyulu olmalı. İdmana çıkmayan varsa çıkmasın' diyerek büyük krizin önüne geçti.

GEÇİKEN ÖDEME 10 MİLYON EURO

Yönetim olaydan idari menajer Tuncay Yanık vasıtasıyla haberdar oldu. Sert tepki gösteren Beşiktaş'ın kurmaylarından, Quaresma ve ona destek çıkan oyunclarla ilgili yaptırımlar uygulanması bekleniyor. Bu arada Beşiktaş'ta 2ile 7 ay arasında değişen sürelerle ertelenen alacakların toplam maliyetinin 10 milyon Euro (Yaklaşık 25 milyon TL) olduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor