TS kongresini ben erteletmedim

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Trabzonspor kongresini kendisinin erteletmediğini söyledi. Vali Hacımüftüoğlu, Trabzonspor'un 15-16 Aralık 2007 tarihinde gerçekleşmesi gereken genel kurulunun ertelenmesine neden olarak hep kendi isminin konuşulduğunu

TS kongresini ben erteletmedim

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Trabzonspor kongresini kendisinin erteletmediğini söyledi.

Vali Hacımüftüoğlu, Trabzonspor'un 15-16 Aralık 2007 tarihinde gerçekleşmesi gereken genel kurulunun ertelenmesine neden olarak hep kendi isminin konuşulduğunu belirterek, “İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptım, doğrudur ama kongrenin ertelenmesi için başvuru yapmadım. Başvuru sonrasında İçişleri Bakanlığı Dernekler dairesi Başkanlığı 20.11.2007 gün ve 3264 sayılı yazısıyla konu hakkında görüşünü bildirmiş, bu görüş Trabzon Valiliği'nin 20.11.2007 gün ve 2039 sayılı yazısı içeriğinde aynı şekliyle yer verilmek suretiyle belirtilen nedenlerle Dernek Tüzüğünün değiştirilmesi istenmişti. Trabzon Valiliği'nin tüzük değişikliği yapılmasını istemesi üzerine Trabzonspor Kulübü konuyu Trabzon Bölge İdare Mahkemesine götürmüş ve genel kuruldan önce kararın kesinleşmeyeceği gerekçesiyle Bordo-mavili yönetim Kurulu, genel kurulun ileri bir tarihe ertelenmesine karar vermişti"

Neler yaşanmıştı:

Bilindiği üzere Trabzonspor'un 15-16 Aralık 2007 tarihlerinde yapılacak 56.olağan kongresi ertelenmiş ve ancak 11 Şubat 2008 tarihinde yapılmıştı.

Trabzonspor'un kongresinin ertelenme nedenleri arasında, kulüp üyesi Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun  2007 yılı aidatını yatırmamış olması nedeniyle genel kurul toplantısına katılacaklar listesinde yer almadığı için İçişleri Bakanlığı'na dilekçe verdiği verdiği dilekçenin neden olduğu iddia edilmişti.

Ertelenmenin ardından 11 Şubat 2008 tarihinde gerçekleşen Trabzonspor Kongresinde Sadri Şener ve yönetimi Nuri Albayrak ve yönetiminden görevi devralmıştı.

İlgili haber

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler