| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 14 Kasım 2007 19:26

TS kongresine büyük ilgi

Trabzonspor'da gelecek ay yapılacak olağan genel kurulda, oy kullanma hakkına sahip üye sayısının kesin olarak belirlendiği bildirildi.Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Aralık ayında gerçekleştirilecek genel kurulda, askı süresinin ardından yapıla

Trabzonspor'da gelecek ay yapılacak olağan genel kurulda, oy kullanma hakkına sahip üye sayısının kesin olarak belirlendiği bildirildi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Aralık ayında gerçekleştirilecek genel kurulda, askı süresinin ardından yapılan düzenlemeyle oy kullanma hakkına sahip olan üye sayısının 5 bin 963 olarak belirlendiği belirtildi.

Trabzonspor'da, en son yapılan 54. Genel Kurul öncesi 3 bin 520 üye aidatlarını yatırmış ve bu üyelerin 2 bin 467'si oy kullanmıştı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!