TS kampından son gelişmeler...

Haber61.net Genel Koordinatör’ü Orhan Çavuşoğlu Radyohaber61’e bağlanarak , bugün Şenol Güneş’in Antalya’da yaptığı basın toplantısından notlar paylaşarak bu açıklamayı değerlendirdi.Trabzonspor’un devre arası kampını yerinde Antalya’da takip eden Orhan Ç

TS kampından son gelişmeler...

Haber61.net Genel Koordinatör’ü Orhan Çavuşoğlu Radyohaber61’e bağlanarak , bugün Şenol Güneş’in Antalya’da yaptığı basın toplantısından notlar paylaşarak bu açıklamayı değerlendirdi.

Trabzonspor’un devre arası kampını yerinde Antalya’da takip eden Orhan Çavuşoğlu , Şenol Güneş’in açıklamalarını madde madde değerlendirdi. Çavuşoğlu Radyohaber61’e bağlanarak şunları aktardı;

YEREL MEDYAYI TOPA TUTTU

Güneş bugün yaptığı açıklamada özellikle yapılan eleştiriler nedeniyle yerel medyayı topa tuttu. Dışarıda düşman aramaya gerek olmadığını vurgulayan tecrübeli teknik adam eleştiri noktasında daha dikkatli olunması gerektiğine işaret etti.

TOLGA VE ADRİAN KONUSU

W.Bremen maçında Tolga’nın bir pozisyonda Adrian’a bir şeyler söylemesi medyada geniş yer bulmuştu. Güneş bu konu için de medyaya doğruyu yazmadığı gerekçesiyle yüklendi ve kesinlikle Tolga’nın “Dışarı alın” gibi bir ifadesi olmadığını belirtti.

JAJA TRANSFERİ

Jaja konusunda ise Güneş “ Gerekirse ücretini ben karşılarım” dedi ve şunu ekledi “ Jaja Barca’da oynayabilecek kapasitede yetenekli ama uzun zamandır oynamıyor ve hazır değil”. Evet bu konuda baktığımız zaman Jaja en son maçını 19 Ağustos’ta oynamış ve uzun zamandır maç eksiği var hazır durumda değil.

ANTALYA VE MERSİN MAÇLARI

Şenol Güneş Antalya ve Mersin maçlarına da değindi. Burada camianın galibiyet beklentisini karşılamak ve takımın moral motivasyonu açısından galibiyetin şart olduğunu söyledi.

ÜNAL KARAMAN’IN GİDİŞİ

Tecrübeli hoca gündemdeki bir diğer konu olan Ünal Karaman’a da değinmeyi ihmal etmedi. Ünal hocanın sene başında neden bıraktığını “ Sorumluluk almak istedi” sözleriyle açıklığa kavuşturdu ve bu ayrılıkta Karaman ve kulübün zarar görmediğini aktardı.

Güneş konuşmasında en çok değindiği konu ise transfer izleme komitesi oldu. Güneş’in burada işi bilen profesyonel insanların olması gerektiğini istediği oldukça net. Zaten kendisi de bunu “Burada işi bilen kişiler olmalı “ diyerek net olarak ifade etti.”

KAMPTAN NOTLAR

Radyohaber61’e konuşan Orhan Çavuşoğlu Şenol Güneş’in açıklamalarını değerlendirdikten sonra kamptan bilgiler aktardı.

Çavuşoğlu’nun aktarmış olduğu bilgiler şöyle;

ŞENER KAMPTAN AYRILDI

Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da kampı yakından takip eden Başkan Sadri Şener bugün kamptan ayrıldı. Şener kampa 8 Ocak’ta katılmıştı ve takımını 4 gün boyunca yakından takip etme fırsatı buldu.

TRANSFER KONUSU

Hazırlıklar devam ederken Antalya’da gündemdeki birinci madde transfer. Transferde yoğun çalışmalar sürüyor. Ancak şu isim kesin gelecek diyebileceğimiz bir durum yok henüz herhangi bir isim netleşmedi.

Öte yandan Trabzonspor dün ve bugün hazırlıklarınıbasına kapalı olarak gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler