TS kalesini gole kapattı

Spor  Toto Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 3 puan gerisinde bulunan Trabzonspor'da son haftalarda savunma kurgusu otururken, 3 oyuncu da milli takım kampında kendilerine yer buldular.Ligin ilk 3 haftasında 6 gol yiyen bordo-mavili takım, son 4 lig maçın

TS kalesini gole kapattı

Spor  Toto Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 3 puan gerisinde bulunan Trabzonspor'da son haftalarda savunma kurgusu otururken, 3 oyuncu da milli takım kampında kendilerine yer buldular.

Ligin ilk 3 haftasında 6 gol yiyen bordo-mavili takım, son 4 lig maçında kalesini gole kapadı. Bordo-mavililer, ligin ilk haftasında  Beşiktaş maçında 2 gol,  ikinci haftasında Çaykur Rizespor maçında 1 gol, üçüncü haftasında Akhisar Belediyespor maçında 3 gol olmak üzere toplam bu dönemde 6 gol yedi.

Karadeniz ekibi, farklı Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin ardından Kardemir Karabükspor, Kayserispor, Torku Konyaspor ve Fenerbahçe maçlarında ise kalesini gole kapadı.

İlk 3 haftada 2 mağlubiyet, 1 galibiyet ile 3 puan toplayan bordo-mavililer, kalesini gole kapadığı son 4 haftada ise 3 galibiyet, 1 beraberlik ile 10 puan elde etti.

AVNİ AKER'DE 1 GOL

Trabzonspor, bu sezon sahasında sadece 1 gol yedi

Bordo-mavililer, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ligin ikinci haftasında Çaykur Rizespor ile oynanan maçın 40'ıncı dakikasında Tevfik Köse'nin attığı golle kalelerindeki tek golü gördü.

AKÇAY'IN VAZGEÇİLMEZLERİ MİLLİ TAKIMDA

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay'ın bu sezon lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde vazgeçemediği oyuncular (A) Milli Takım'da kendilerine yer buldular.

Kaleci Onur Recep Kıvrak ile savunmanın solunda oynayan Olcan Adın 15 maçın tamamında 90 dakika olmak üzere 1350 dakika sahada kalarak Akçay'ın en fazla forma şansı verdiği iki oyuncu oldu. Sezon başında bordo-mavili takıma Gençlerbirliği'nden transfer olan ve formayı kaptıktan sonra bırakmayan Aykut Demir de 7 lig maçının tamamında 630 dakika sahada mücadele ederek en fazla forma şansı bulan oyuncular arasında yer aldı.

İŞTE İLK 7 HAFTA

Trabzonspor'un bu sezon ligin ilk 7 haftasında oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:

Beşiktaş-Trabzonspor........................: 2-0

Trabzonspor-Çaykur Rizespor............: 2-1

Akhisar Belediyespor-Trabzonspor.....: 3-0

Trabzonspor-Kardemir Karabükspor....: 1-0

Kayserispor-Trabzonspor....................: 0-1

Trabzonspor-Torku Konyaspor.............: 2-0

Fenerbahçe-Trabzonspor.....................: 0-0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler