TS İstanbul derneğinde kongre

İstanbul Trabzonsporlular Derneği Yönetim Kurulu kongre kararı aldı. 23 Haziranda yapılacak  kongrede mevcut yönetim kurulunda başkan yardımcılığı görevini üstlenen Ömer Akdeniz  aday oldu.Tek liste halinde kongreye gideceklerini söyleyen Başkan adayı Öme

TS İstanbul derneğinde kongre

İstanbul Trabzonsporlular Derneği Yönetim Kurulu kongre kararı aldı. 23 Haziranda yapılacak  kongrede mevcut yönetim kurulunda başkan yardımcılığı görevini üstlenen Ömer Akdeniz  aday oldu.

Tek liste halinde kongreye gideceklerini söyleyen Başkan adayı Ömer Akdeniz  “Güçlü bir  yönetim ile yolumuza devam edeceğiz. İstanbul Trabzonsporlular Derneği tüm Karadenizli hemşerilerimizin evidir. Trabzonspor bizim canımız her şeyimiz. Trabzonspor denince gurbette yaşayan Karadenizliler için akan sular duruyor.

 Derneğimizde bir dizi çalışmalarımız oluyor. Trabzonspor adı altında derneğimizde yürüttüğümüz faaliyetleri bundan sonra en iyi şekilde duyurmaya çalışacağız.

Biz hiçbir iş adamımızdan maddi destek beklemiyoruz. Sadece ziyaretimize gelsinler çayımızı içsinler. Biz maddi değil manevi desteklerini bekliyoruz. “dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor