TS ile ilki gerçekleştirmek istiyor

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.Bir çok ilke imza attıklarını ifade eden Sağlam, bir gazetecinin, "Trabzonspor'u deplasmanda yenemiyorsunuz, bu,

TS ile ilki gerçekleştirmek istiyor

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir çok ilke imza attıklarını ifade eden Sağlam, bir gazetecinin, "Trabzonspor'u deplasmanda yenemiyorsunuz, bu, takım üzerinde baskı yaratıyor mu" şeklindeki sorusuna ise, "Fatih Terim karşısında da bugüne kadar galibiyet alamamıştım" cevabını verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'da hazırlıklar sürüyor. Bugünkü antrenman öncesi Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray karşılaşmasına değinen Sağlam, "Galatasaray karşılaşmasından önce, kemikleşmiş olan taraftarlarımız annelerini, eşlerini, çocuklarını karşılaşmaya göndersinler ve kimsenin beklemediği bir atmosfer yaratalım istemiştik. Öncelikle o soğuk havada stada gelip bize destek olan, karşılaşmayı kazanma konusunda bize katkı sağlayan annelerimize, kardeşlerimize, çocuklarımıza tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bursaspor gerçekten büyük ve güçlü bir camia. İstediği zaman da takımına her fırsatta tüm zorluklara rağmen nasıl destek olabileceğini bir kere daha gösterdi. Ben bu ilginin artarak devam etmesini istiyorum. Bu bizim başarımız için çok önemli" dedi.

"KAZANMA HIRSINI O MAÇA DA YANSITACAĞIZ"
Trabzonspor maçına değinen Sağlam, "Tabii ki amacımız, Galatasaray maçındaki kazanma hırsını o maça da yansıtmak. Olumlu etkileri de biraz daha üst seviyeye çıkartmak. Bu hafta Trabzonspor karşısında kazanmayı hedefleyeceğiz. Zor bir deplasman. Bizim çocuklar iyi mücadele edip, kendi kalitelerini sahaya yansıttıkları zaman 14 haftadır yenilmeyen ekibini de yenebiliyoruz. Demek ki istemek lazım. Bu hafta bunu gösterdik. Aynısını Trabzonspor karşılaşmasında da yapabiliriz. Oradan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

"SERDAR'IN SAKATLIĞI VAR"
Takımın son durumu ile ilgili bilgi veren başarılı teknik adam, "Vederson'un cezası bitti. Bunun dışında cezalı yok. Serdar bugün antrenmana katılamayacak sakatlığı var. Basser ve Tagoe Afrika kupasında. Basser 2 maçta da yenildiği için iddiaları kalmadı ve kısa sürede takıma katılacak. Bir sakatlığı vardı bunu da tamamlayıp takıma almayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

"UMARIM YİNE BİR İLKİ YAŞARIZ"
Sağlam bir gazetecinin, "Trabzonspor'u deplasmanda yenemiyorsunuz, bu takım üzerinde baskı yaratıyor mu?" şeklindeki sorusuna, "Biz 38 yıldır Kayserispor'u da yenemiyorduk. Ben teknik direktörlük kariyerimde de Fatih Terim'e karşı da galibiyet elde edememiştim. Bunların hepsini yerine getirdik. Bursaspor ile birçok ilki başarıyoruz. Umarım Trabzonspor karşısında da bir ilki yaşarız" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler