TS için her cezayı çekerim

Takımın ligin zirvesinde olmasının transferleri de zorlaştırdığını söyleyen Başkan Şener, Aldığımız oyunculara ödediğimiz paralarla bir çok kulübün transfer bütçesini oluşturduk bu doğrudur.

TS için her cezayı çekerim

ZİRVEDE OLUNCA FİYATLAR ARTIYOR

Transferden takımın durumuna, geçmişten geleceğe birçok değerlendirmede bulunan Başkan Sadri Şener, Takımın ligin zirvesinde olmasının transferleri de zorlaştırdığını söyleyen Başkan Şener, Aldığımız oyunculara ödediğimiz paralarla bir çok kulübün transfer bütçesini oluşturduk bu doğrudur. Her oyuncunun parasını tıkır tıkır ödüyoruz. Asıl sorun zirvede olduğumuz için talip olduğumuz her kulüp kapıyı 1 Milyon TL'den açıyor dedi.

KULÜBE İÇİN ARAMIYORUZ
Ocak ayı transferinin çok zor geçtiğini belirten Sadri Şener, kampta Trabzonspor idmanını izlerken basının yönelttiği soruları cevapladı. Şener, Devre arası transferleri her zaman problem çıkar. Biz sol tarafa bir oyuncu eksiğimiz olduğunu söyleyip uzun süredir alternatif bakıyorduk. Fakat çok pahalı geldi oyuncular. Gelip yedek kulübesinde oturacak isimler olmasın dedik. Bize gelip yedekte oturacak oyuncu almayalım dedik. Bursasporlu Yusuf için başkanlarına gittim. Yapı olarak ben mukavelesi olan oyuncunun kendisiyle görüşmüyorum. Şimdi onlardan haber bekliyoruz diye konuştu.

YURTDIŞI ÇOK PAHALI
Şener şöyle devam etti: Yurtdışından da oyuncu baktık ama bütçe olarak bize uymadı. Şu anda iyi bir kasamız var. Futbolcuya borcumuz yok. Bize gelecek olan oyuncu için çok para istiyorlar. Bütçemize uyan oyuncu bulursak alacağız. Ama biz isteyince futbolcular pahalanıyor. Direkt olarak gelip 11'de oynayacak olanların bonservisi 6-7 Milyon Euro'dan aşağı değil. Bonservisi devre arasında kendisine kalan oyuncu yok. İddialı bir takımsa, oyuncusunu vermiyor. İddialı değilse bizim durumumuza bakıp çok para istiyor. Bu arada bulabilirsek ikinci yarıya kadar oyuncu alacağız. Büyük takımların konumu farklı. Fenerbahçe de Gökhan'ı alıyor, ona önemli bir bütçe hazırlıyor.

CEZA BANA YAKIŞMAZ
Yılın spor adamı seçilmesi ile ilgili olarak da sorularımızı yanıtlayan Sadri Şener, Zaman Gazetesi okurları tarafından en başarılı spor yöneticisi seçildim. Teşekkür ediyorum. Ben Trabzonspor taraftarları için birşeyler yapıyorum. Mütevazi olmayacağım; geçen yıl sahaya çıkacak bir takımımız yokken şu anda 27 oyuncu ile kampa geldik. Trabzon'da kalanlar da cabası. Büyük değişim elde ettik. Markamız, sahadaki takımımız, tesisleşmemiz, yatırımlarımız, bunları tek tek hayata geçirdik. Bazen ceza alabiliyoruz. Adım ceza listesine pek yakışmıyor ama kulübümüz için bunu da yapıyoruz açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor