TS G.Saray'ı alkışlayacak mı?

 Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da meslektaşı Aykut Kocaman gibi konuştu. Son hafta karşılayacakları Galatasaray'ı alkışlamayacaklarını belirtip "Ortam uygun değil" ifadelerini kullandı Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray yarın Fenerbahçe

TS G.Saray'ı alkışlayacak mı?

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da meslektaşı Aykut Kocaman gibi konuştu. Son hafta karşılayacakları Galatasaray'ı alkışlamayacaklarını belirtip "Ortam uygun değil" ifadelerini kullandı
 
Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray yarın Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak. Sarı-Lacivertlilerin stada şampiyon olarak adım atacak olan ezeli rakiplerini alkışlayıp alkışlamayacakları son günlerde gündeme oturmuştu. Alkışlama polemiğine Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da katıldı. Tecrübeli çalıştırıcı yakın çevresine bu konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bilindiği gibi Galatasaray şampiyonluk kupasını son hafta Türk Telekom Arena'da Trabzonspor ile oynayacağı Süper Lig'in kapanış karşılaşmasının ardından alacak.
 
"Önce kültür oluşmalı"
 
Bitiş sürecinde teknik direktör Tolunay Kafkas'a soruların başında "Takımınız şampiyon Galatasaray'ı alkışlayacak mı" geliyor. Tolunay Kafkas bu sorulara  "Rakipleri alkışlamak için ortam çok uygun değil. Şu an Türk futbolu öyle bir aşamaya gelmedi. O aşamaya gelince tabii ki seve seve alkışlarız. Bundan da çok mutlu oluruz. İlk önce yöneticilerde böyle bir kültürün oluşması lazım. Daha taraftara geçmeli. Bu olay çözümlenirse otomatikman olay çözülür" diye cevap verdi.   
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler