| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 12 Mart 2010 15:37

TS-GS maçına kırmızı top

Avrupa'nın futbolda önde gelen 3 ligi, Nike'ın AIDS hastalığına dikkati çekmek amacıyla gerçekleştirdiği sosyal projeye destek vermek üzere, bu hafta sonunda oynanacak maçlarda kırmızı toplar kullanacak. Nike'tan yapılan açıklamada, küresel inisiyatife bi

Avrupa'nın futbolda önde gelen 3 ligi, Nike'ın AIDS hastalığına dikkati çekmek amacıyla gerçekleştirdiği sosyal projeye destek vermek üzere, bu hafta sonunda oynanacak maçlarda kırmızı toplar kullanacak.

Nike'tan yapılan açıklamada, küresel inisiyatife birlikte destek vermek amacıyla İngiltere'de Barclays Premier League, İspanya'da La Liga ve İtalya'da Serie A liglerinde, 13 ve 14 Mart tarihlerinde takımların kendi sahalarındaki tüm maçlarda (NIKE) RED top kullanılacak.

Öte yandan, Türkiye'de 20 Mart'ta yapılacak Trabzonspor-Galatasaray maçının da bu kampanyaya destek olmak amacıyla RED (kırmızı) temalı topla oynanacağı açıklandı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!