TS golcüsü Altıntop neler söyledi?

 TRABZONSPOR’un golcü oyuncusu Halil Altıntop, yeni sezon için umutlu mesajlar verirken, "Transferlerine bakıldığında Galatasaray ve Fenerbahçe, ligin favorisi gibi görünüyor ama her şeye rağmen şampiyonluğa oynarız" dedi.  Halil Altıntop, takımıyla birli

TS golcüsü Altıntop neler söyledi?

 

TRABZONSPOR’un golcü oyuncusu Halil Altıntop, yeni sezon için umutlu mesajlar verirken, "Transferlerine bakıldığında Galatasaray ve Fenerbahçe, ligin favorisi gibi görünüyor ama her şeye rağmen şampiyonluğa oynarız" dedi.

 

 

Halil Altıntop, takımıyla birlikte kamp yaptıkları Hollanda’da açıklamalarda bulundu. Sezon öncesi klasik bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Hamit, "Her zaman olduğu gibi inişli çıkışlı bir kamp dönemi. Yeri geldiğinde bazı oyuncuların sıkıntısı oluyor ama genel olarak baktığımızda olumlu bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

 

"HAMİT’LE OYNAMAK HEYECANLI"

 

Galatasaray’a transfer olan kardeşi Hamit Altıntop’la karşılıklı oynamanın kendisi için heyecanlı bir deneyim olacağını vurgulayan Halil, "Geçen sezon Türkiye’ye geldim ve hayatımda yeni bir dönem başladı. Kadeşim Hamit'in de çok olumlu şeyler yaşayacağını düşünüyorum. Karşı karşıya oynamak ikimiz için de heyecanlı bir deneyim olacak" dedi. Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin yaptıkları transferleri de değerlendiren Halil, şunları söyledi:

 

 

"KAFA KAFAYA OYNARIZ"

 "Galatasaray ve Fenerbahçe, isimlere baktığımızda transfer konusunda bizden ilerideler ama bence futbolda bunun hiçbir anlamı yok. İyi çalıştığımız sürece, sürprizlere açık olduğumuzu düşünüyorum. Başkalarına aldırmadan kendimize bakıp, kendi işimizi doğru dürüst yaparak yolumuzda devam etmemiz gerek. Yaptıkları iyi transferlere rağmen onlarla kafa kafaya oynayacağımızı düşünüyorum."

 

"BURAK’IN AÇIĞINI KAPATIRIZ"

Halil, geçen yıl takımın golcüsü Burak’ın ayrılışından sonra gol yollarında sıkıntı çekip çekmeyecekleriyle ilgili soru üzerine şunları söyledi:

 

"Geçen sezonki gibi gol sayısı yüksek olmaz ama geçen sezon yediğimiz kadar da gol yemeyiz. Dengelenir bence. Burak iyi ve önemli bir futbolcuydu. Ama takımda çok kaliteli oyuncularımız var. Kendi kalitemize göre o açığı da kapatacağımızı inanıyorum."


"İYİ FUTBOLCUSU OLAN ŞAMPİYON OLUR, KURALI YOK"

 Halil, transferlere bakıldığında ligin favorisinin kesinlikle Galatasaray ve Fenerbahçe olduğunu belirterek, "Ama futbolda öyle bir adalet yok. Hangi takımın daha çok iyi futbolcusu varsa o şampiyon bitirir diye bir kural yok. Bu sene Anadolu takımlarından biri iki tane sürpriz bekliyorum. Sezon sonuna doğru baktığımızda çok iyi çalışan takımlar vardı. Güzel ve çok çekişmeli bir sezon geçireceğimize inanıyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler