TS Glowacki ile yollarını ayırdı

Trabzonspor Kulübünle sözleşmesi sona eren Polonyalı oyuncu Arkadiusz Glowacki’nin mukavelesi uzatılmamış ve Trabzonspor’daki çalışma süresi sonuçlanmıştır. Trabzonspor Kulübü  resmi web sitesinden mesaj yayımlayarak Glowacki’ye hizmetlerinden dolayı teşe

TS Glowacki ile yollarını ayırdı

Trabzonspor Kulübünle sözleşmesi sona eren Polonyalı oyuncu Arkadiusz Glowacki’nin mukavelesi uzatılmamış ve Trabzonspor’daki çalışma süresi sonuçlanmıştır.

 

Trabzonspor Kulübü  resmi web sitesinden mesaj yayımlayarak Glowacki’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Mesajda;

“Kulübümüzle olan sözleşmesi sona eren Polonyalı oyuncumuz Arkadiusz Glowacki’nin mukavelesi uzatılmamış ve Trabzonspor’daki çalışma süresi sonuçlanmıştır.

 

Bu nedenle Trabzonspor formasını giydiği süreçte gösterdiği üstün görev anlayışı ve profesyonel yaklaşımı nedeniyle Glowacki’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz”.denildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor