TS Giresunspor ile karşılaşacak

Bordo mavililer Kasımpaşa maçı hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürmüştü, bugün ise saat 14.00'da yapacağı tek idman ile hazırlıklarını sürdürecek. Trabzonspor Turkcell Süper Ligi 13. Haftasında deplasmanda karşılaşacak olduğu Kasımpaşa maçı haz

TS Giresunspor ile karşılaşacak

Bordo mavililer Kasımpaşa maçı hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürmüştü, bugün ise saat 14.00'da yapacağı tek idman ile hazırlıklarını sürdürecek.

Trabzonspor Turkcell Süper Ligi 13. Haftasında deplasmanda karşılaşacak olduğu Kasımpaşa maçı hazırlıklarını hafta başından beri yaptığı idmanlarla sürdürdü.

Bordo mavili ekip  yarın (Cumartesi ) Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 14.00'da Bank Asya 1. Ligi takımlarından Giresunspor ile bir hazırlık maçı yapacak.

Teknik direktör Hugo Broos'un bugüne kadar az forma şansı bulan oyuncuları değerlendirmeyi düşündüğü maça taraftarların da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor