TS Erdemirspor'u konuk edecek

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor takımı ligin 18. haftasında cumartesi günü Erdemirspor'u konuk edecek.

TS Erdemirspor'u konuk edecek

Trabzonspor'un Cumartesi günü Hayri Gürd Spor Salonu'nda Erdemir'i konuk edeceği Beko Basketbol Ligi’nde 18. hafta 11 Şubat Cumartesi günü Anadolu Efes – Olin Edirne karşılaşmasıyla başlayacak.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 13:00’da başlarken Lig Tv 3’den canlı olarak yayınlanacak. Günün bir diğer maçında ise Fenerbahçe Ülker, Bandırma Kırmızı’ya konuk olurken mücadele saat 15:00’da başlayacak ve Lig Tv 3’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Saat 16:00’da ise üç karşılaşma oynanacak. Hacettepe Üniversitesi, Banvit’i ağırlarken Antalya Büyükşehir Belediyesi de Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek. Günün son maçında ise saat 17:30’da Tofaş, Aliağa Petkim’i Bursa Atatürk Spor Salonu’nda ağırlayacak.

12 Şubat Pazar günü ise Beko Basketbol Ligi’nde 2 karşılaşma oynanacak. Günün ilk maçında Pınar Karşıyaka, Galatasaray Medical Park’ı konuk edecek. saat 15:00’da başlayacak zorlu mücadeleyi basketbol severler Lig Tv 3’den canlı olarak izleyebilecekler.

Haftanın kapanış maçında ise saat 15:00’da Beşiktaş Milangaz ile Türk Telekom karşılaşacak. Bu karşılaşma da Lig Tv 3’den canlı yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor