TS Dergisinin 101. sayısı çıktı

 Trabzonspor'un  Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin 101. sayısı bayilerdeki yerini aldı.  2012-13 Sezonu fikstürünün hediye olarak verildiği Ağustos sayısı yine ilgi çekecek yazı, araştırma ve röportajlarla dolu.  Nike'nin takım için tasarladığı g

TS Dergisinin 101. sayısı çıktı

 

Trabzonspor'un  Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin 101. sayısı bayilerdeki yerini aldı. 

 

2012-13 Sezonu fikstürünün hediye olarak verildiği Ağustos sayısı yine ilgi çekecek yazı, araştırma ve röportajlarla dolu.

 

 

Nike'nin takım için tasarladığı görselin kapağını oluşturduğu Ağustos sayısında yeni transferlerden Bamba'nın röportajını, Soner Aydoğdu'nun TrabzonCell kullanıcılarının sorularına verdiği yanıtlar ve Emre Güral'la yapılan üç sayfalık anketi okuyabilirsiniz.

 

Ünlü Sinema ve senaryo yazarı Muhammet Çakıral'ın, "Trabzonspor, emeğin ve sporun ruh bulduğu arenadır", Yaz Olimpiyatları için Londra'da bulunan Levent Özçelik'in, "Trabzon butik şehir, Trabzonspor bunu kullanmalı", ilk futbolculardan Polat Demirer'in "5 milyonluk futbolcu" başlıklı röportajlarının ilginizi çekeceği Ağustos sayısında "Formalarımızın 45 yıllık tarihi" ve "Rakamlarla Halil Altıntop" başlıklı araştırma yazılarıda bulabilirsiniz.

 

Daha bir çok konunun okunmayı beklediği 101. sayısı; YAY-SAT ana bayilerinden ve www.trabzonspor.com.tr adresinden satın alabilir, yurt içinden yıllık 60 TL, yurt dışından ise 70 Euro karşılığında abone olarak adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz.

 

Trabzonspor Dergisi'ne abone olmanın en kolay yolu ise TSDERGİ yazıp 3570'e mesaj atmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler