TS çok erken gol atınca...

 Karşılaşma sonucu Ersun Yanal, “ Oyunun başından itibaren rakibe kurduğumuz üstünlüğü sahaya yansıtamadık. Çok lider bir pozisyon yakalayamadık. Çok istedik ama sonucu alamadık. Buda bizi çok üzdü. Oyuncularım çok uğraştı olmadı. Oyuncularım arasında oyu

TS çok erken gol atınca...

 

Karşılaşma sonucu Ersun Yanal, “ Oyunun başından itibaren rakibe kurduğumuz üstünlüğü sahaya yansıtamadık. Çok lider bir pozisyon yakalayamadık. Çok istedik ama sonucu alamadık. Buda bizi çok üzdü. Oyuncularım çok uğraştı olmadı. Oyuncularım arasında oyunu değiştirecek karakterli oyuncular yoktu. Maç başında sakatlıklar bizi de yaktı.”dedi.

Yanal, “duygusal bir yıkımı yenerek oynamalıyız. Türkiye’de futbol sonuç ile ilerliyor. Takım içinde bir sıkıntı var bir sıkıntıların bir şekilde gitmesi gerekli. Yönetimin işidir. Sıkıntı bugün Eskişehirspor sor anlar geçiriyor.”şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler