TS Clup Outlet açıldı

Açılışa Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın yanı sıra Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Genel Sekreter Köksal Güney, TS Clap'dan sorumlu yönetici Murat Türköz

TS Clup Outlet açıldı
Açılışa Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın yanı sıra Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Genel Sekreter Köksal Güney, TS Clap'dan sorumlu yönetici Murat Türköz ve bazı yöneticelerle birlikte Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman ile davetliler katıldı.
 
 
Törende açılış konuşmasını yapan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, yapılan anlaşmalar gereği Trabzonspor'un forma kraesyonlarına çok fazla müdahele edemediklerini belirterek, "TS Clup'lardan sorumlu yöneticimiz Murat Türköz'ün ciddi katkılarıyla Trabzonspor'a hiç bir maliyeti olmadan bu tesis kulübümüze armağınıdır. Türkiye ve dünyanın bazı bölgelerini ciddi markların bulunduğu yerleri mağazalarımızı açacağız" dedi.
 
 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye olarak her zaman Trabzonspor’un yanında olduklarını belirterek, “Geçmişte olduğu gibi yeni sezonda da tüm taraftarlarımızın desteğiyle Trabzonspor’umuz büyük başarılara imza atacaktır. Trabzon Belediyesi olarak her zaman Trabzonspor'umuzunr emrindeyiz" diye konuştu. 
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ise Trabzonspor’umuzun markasının tüm dünyada gelişmesinde önemli bir yer teşkil eden TS Clup Mağazası'nın bir tanesini daha açmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, "Futbol futbol olmanın ötesinde ekonomik bir endüstri haline geldi.
 
Bu endüstride güçlü bir şekilde yer alabilmek için onun gereklerini en doğru şekilde yerine getirmemiz gerekiyor. Kulübümüzün başarılarına başarı katabilmek için o endüstrinin reklamı olan renklerimizi dünyaya iyi sunarsak önemli gelirler elde etmiş oluruz. Dünyanın büyük kulüplerine baktığımızda futbolun çok popüler olmadığı yerlere bile ürünlerini sunmaktadırlar. Bu yüzden dünyadaki bazı kulüplerin fevkalade önemli gelirler elde ettiğini görüyoruz. Bu inanç, güven ve bağlılık bizde olduğu sürece bizim dünya kulübü olma davamız başarıya ulaşacaktır” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından Vali Kızılcık ve beraberindekiler açılışı gerçekleştirdi. TS Clup Mağazasını gezen Vali Kızılcık ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, mağazadan forma satın alarak Amerika’dan Trabzon’a gelerek açılışa katılan Trabzonspor taraftarı Hasan Koçhan’a hediye ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor