TS Club’tan okullara destek

 Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, Ticari Ürünler Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Tok ile Ticari Ürünler Marka ve Pazarlama Sorumlusu Duygu Akpınar Trabzon Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç’ı makamında ziyaret ettile

TS Club’tan okullara destek

 

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, Ticari Ürünler Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Tok ile Ticari Ürünler Marka ve Pazarlama Sorumlusu Duygu Akpınar Trabzon Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç’ı makamında ziyaret ettiler.

Asbaşkan Nevzat Şakar, ziyarette yaptığı konuşmada, Trabzonspor Kulübü olarak gerek eğitime bugüne kadar verilen destek, gerekse de sosyal sorumluluk anlayışımız çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak bir proje gerçekleştirildiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Bu proje kapsamında köy ve yakın çevre okullarımıza destek olmak amacıyla TS Club ürünlerimizden 750 adet futbol topunu Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Böylelikle hem okullarımızda futbolun gelişmesine katkıda bulunmak, hem de çocuklarımızın spor yapmasına imkan sağlamak düşüncesindeyiz. Önümüzdeki süreçte yine eğitime vereceğimiz destek sürecektir”.

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “TS Club önderliğinde sosyal sorumluluk projelerine bu denli önem verilmesi bizleri son derece mutlu etmektedir. Bundan sonra güzide kulübümüzle ortaklaşa çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ziyarette Asbaşkanımız Nevzat Şakar, Kırbaç’a üzerinde isminin yazılı olduğu Trabzonspor forması ve özel işlemeli tabak hediye etti.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler