TS Can ulusal Basın Transfer derdinde

Ligde zor dönemece giren, çıkış aramaya çalışan ve yeni sezonda yönetim belirsizliğini de koruyan Trabzonspor la ilgili transfer haberleri ulusal basının sayfalarını süslemeye başladı.Trabzon’da ki spor kamuoyu Trabzonspor’un ligler bitiminde Kongre yapma

TS Can ulusal Basın Transfer derdinde

Ligde zor dönemece giren, çıkış aramaya çalışan ve yeni sezonda yönetim belirsizliğini de koruyan Trabzonspor la ilgili transfer haberleri ulusal basının sayfalarını süslemeye başladı.

Trabzon’da ki spor kamuoyu Trabzonspor’un ligler bitiminde Kongre yapması konusunda birleştiği şu günlerde Transfer haberlerinin ulusal basın sayfalarında yerini alması da dikkat çekti.

Son olarak ismi Trabzonspor’a transferi ile gündeme gelen isim ise Umut Bulut.

2006 Yılında Ankaragücü’nden Trabzonspor’a transfer olan ve geçirdiği 5 sezonda 193 maçta 85 gol atan, Trabzonspor formasıyla 100’ler kulübüne giren ve daha sonra Fransa’nın Toulouse takımına transfer olan Umut Bulut’un tekrartrabzonspor’a transfer edileceği iddia edildi.

2012-2013 Futbol sezonunun başında Kiralık olarak Galatasaray’da forma giymeye başlayan tecrübeli golcünün, Trabzonspor’dan Toulouse’ye transfer edildiği dönemde yapılan anlaşma gereği, bu takımın 2 yıl içerisinde Ligde ilk 6 ya girmesi halinde Trabzonspor Umut Bulut’dan 500 bin Euro daha kazanacağı ve Bonservisine 6 Milyon Euro istenen Umut Bulut’un 3,5 milyon Euro’ya transfer edileceği iddia ediliyor.

Bilindiği gibi sezon başında Galatasaray’a kiralık olarak gelen ve Drogba transferi sonrası pek forma şansı bulamayan Umut Bulut için Toulouse 6 milyon Euro bonservis bedeli istemiş ve fiyat fazla gelince bu futbolcunun transferi kiralama yöntemiyle gerçekleştirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor